От х:

Днес в x:

Big Brother 4

Тъкмо приключи настощия сезон риалити-истерии, а следващият вече се подготвя.

Тази есен битката ще е титанична, защото на сцената, пардон, на екрана, се връща Големият брат.


Кастингите за четвъртия сезон на шоуто започват тази неделя от Плевен и ще приключат на 22 юли в София. Екипът на Сия Адвртайзинг ще мине също през Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и Благоевград.


След приключването на кастинг-вълната, продуцентът ще покани на още една среща всички одобрени след първия кръг кандидати.


Кои ще са новите съквартиранти, той ще реши непосредствено преди старта на шоуто.


„Искам тази година зрителите да видят един по-различен Биг Брадър – в нова къща и с нови, различни участници.


Разбира се, от шоуто ще запазим типичното за него, онова, заради което то е толкова популярно близо 10 години в цял свят – група хора с различни характери и начин на живот живеят в пълна изолация от околния свят и под наблюдението на десетки камери в продължение на три месеца." – сподели Димитър Митовски, изпълнителен продуцент на „Биг Брадър 4".


Междувременно започна строежът на новата къща. Тя ще се намира извън София и ще бъде по-голяма от предишната. Ще се простира на цели 3 000 квадратни метра.


По традиция една трета от застроената й площ ще бъде предназначена за новите съквартиранти, една трета за екипа зад кадър и една трета за студиото, в което ще се провеждат предаванията на живо.


Животът на съквартирантите ще бъде следен от 70 камери, а всичко ще започне в средата на септември. Ние също ще наблюдаваме през шпионката.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини