От х:

Днес в x:

Апаш отнесе 1. 6 г. решетки за кражба от прокурорска кола

Митьо, известен като Помака, отнесе днес ефективна присъда от година и половина затвор от хасковския районен съд за кражба от прокурорска кола. Фолксвагенът на обвинителя от окръжна прокуратура Дарина Славова бе обран на 6 април тази година. Кражбата станала на оживено и силно осветено място в самия център на Хасково. Помака успяла да разбие задното стъкло на возилото и да отмъкне скъпото CD.

Няколко дни по-късно обаче крадената вещ била засечена в местен оказион и ченгетата успели в рекордно къс срок да заловят дръзкият апаш.

Прокурор Дарина Славова не за първи път става жертва на престъпления. Преди няколко години все още неизвестни се опитаха да прережат маркучите на спирачките на колата й. По онова време Славова беше представител на държавното обвинение по дело за опит на убийство на димитровградски сараф.

Само преди седмица пък озверял наркотрафикант й налетя на бой в съдебната зала и се наложи охраната да го усмирява. Имах късмет да открият крадеца, коментира за Haskovov. net Дарина Славова. Тя допълни, че има и съдии, жертви на обири и кражби, които все още чакат да се разкрият бандитите.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини