От х:

Днес в x:

10 °C

Тополовградските цесекари пишат писмо до всички фенове

Силно разтревожени от крайно заплетената ситуация около любимия си клуб са привържениците на футболния ЦСКА в Тополовград. Организираните в местния Фенклуб, както и повечето симпатизанти недоумяват как можа да се случи това на най-титулувания отбор в България. Според тях, още когато ръководството на клуба бе поето от Александър Томов, мнозина са изразявали съмнение, че не твърде успелият политик, известен с честите смени на политическото си амплоа и привързаност, ще успее да се справи с това предизвикателство.

Сега те са написали писмо до Председателя на националния клуб на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов с копие до всички Фен клубове в България

В него те искат и настояват да излезе цялата истина за клуба, каквато и да е. Нещо повече те настояват да излезе наяве и цялата истина за Български футбол. Без шмекерлъци по бай-ганьовски, без полуистини и откровени лъжи.
Те смятат със всички позволени от закона средства да станат гаранти и пример за граждански контрол за да дойдат по-добри дни за любимия им отбор. С думите "ЦСКА е само един, ЦСКА е история, настояще и успешно бъдеще за родния футбол. ЦСКА е национално богатство, любов и традиция. Горе главите! ЦСКА ще пребъде! И преди и сега шампион е ЦСКА!, завършва апелът на тополовградските фенове.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
20 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
20 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
20 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
20 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
20 апр 2021
Последни новини