От х:

Днес в x:

Тополовградските цесекари пишат писмо до всички фенове

Силно разтревожени от крайно заплетената ситуация около любимия си клуб са привържениците на футболния ЦСКА в Тополовград. Организираните в местния Фенклуб, както и повечето симпатизанти недоумяват как можа да се случи това на най-титулувания отбор в България. Според тях, още когато ръководството на клуба бе поето от Александър Томов, мнозина са изразявали съмнение, че не твърде успелият политик, известен с честите смени на политическото си амплоа и привързаност, ще успее да се справи с това предизвикателство.

Сега те са написали писмо до Председателя на националния клуб на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов с копие до всички Фен клубове в България

В него те искат и настояват да излезе цялата истина за клуба, каквато и да е. Нещо повече те настояват да излезе наяве и цялата истина за Български футбол. Без шмекерлъци по бай-ганьовски, без полуистини и откровени лъжи.
Те смятат със всички позволени от закона средства да станат гаранти и пример за граждански контрол за да дойдат по-добри дни за любимия им отбор. С думите "ЦСКА е само един, ЦСКА е история, настояще и успешно бъдеще за родния футбол. ЦСКА е национално богатство, любов и традиция. Горе главите! ЦСКА ще пребъде! И преди и сега шампион е ЦСКА!, завършва апелът на тополовградските фенове.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини