От х:

Днес в x:

Как “Папарак” прецака Слави Трифонов

Издателят на вестник "Папарак" Алекс Стоилов се подигра елегантно с шоумена Слави Трифонов по време на проточилата се съдебна сага между двамата. Водещият на известното шоу по bTV даде под съд неколцина издатели на жълта преса, като ги обвини в клевета и уронване на престижа му. Процесът срещу Алекс Стоилов се водеше в Пловдив с променлив успех. Гологлавият шоумен успя да насъска срещу вестникаря данъчни, трудови инспектори и всякакви проверяващи, с изключение на агенцията за закрила на детето.

На пловдивската прокуратура станало известно, че Алекс Стоилов има нает сейф в местна банка. Те поискали да го отвори, за да проверят съдържанието му, но Алекс Стоилов отказал. Тогава трезорът бил запечатан, а в съда било депозирано искане за принудителното му отваряне.

Поредната съдебна сага също се проточила близо година. Накрая властта надвила и съдиите разпоредили да се отвори сейфа. В уречения ден тържествуващи данъчни, прокурори и адвокати пристигнали в банката, за да присъстват на разобличаването на жълтия вестникарски злодей.

Когато отключили сейфа обаче, намерили единствено бележка, на която пишело: Прекаленото любопитство е признак на ниска култура.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини