От х:

Днес в x:

Новата жена на Саркози се снима чисто гола

Един пръстен, едно канапе и нито една дрешка – това е Карла Бруни, на чиито форми ще се любуват читателите на мъжкото списание „DT" във февруарския му брой.

Това съобщава днес испанският всекидневник АВС.

„Списанието е избрало новата любов на френския президент Никола Саркози, за да направи инфарктен репортаж за палавата и чувствена Карла, която е само по пръстен и ботуши. Има ли нещо по-предизвикателно?" - възкликва АВС.

Вестникът добавя, че досега никой не я е виждал в такъв сластен вид. „И това става в момент, когато съблазнителната Карла Бруни е окупирала първите страници, статиите и телевизионния екран, откакто Саркози призна, че са сгодени".


Dnes.bg припомня, че според вестник "Ест репюбликен" Никола Саркози и бившата италианска манекенка Карла Бруни са се оженили в Елисейския дворец в Париж.

Запитани за това разкритие на вестника, говорителят на Елисейския дворец Давид Мартинон и ръководителят на пресслужбата на президентството Франк Луврие заявиха, че нямат коментар по въпроса.


През януари тази година също така стана ясно, че френски съд отхвърли искането на бившата съпруга на Никола Саркози- Сесилия, да забрани разпространението на посветена на нея книга, в която тя уж наричала френския президент неверен съпруг и не особено грижовен баща.

Адвокатът на Сесилия съобщи, че тя ще обжалва решението на съда.



В книга, посветена на нея, се разказва, че охраната на Сесилия Саркози по нейно нареждане е разбила с огнестрелните си оръжия ключалките на килиите в затвора Джудейда, за да освободи българските медици.

По-късно от Елисейския дворец отрекоха това твърдение. Книгата се казва „Раздели" и е написана от журналистите Дармон и Дере.



Същевременно почти не минава ден без някоя нова информация за най-известната в момента двойка в света- Карла Бруни и френския президент Никола Саркози.



След историята с идентичните пръстени, които Саркози подарил и на бившата си съпруга, и на настоящата си приятелка, дойде и твърдението, че Карла Бруни е бременна.

Това съобщи всекидневникът "20 Minutes", който базира твърдението си на неотдавнашното посещение на Карла Бруни в американската клиника в Neuilly
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини