От х:

Днес в x:

Засилено БМВ натресе Пасат и прегази баба на Е-85

70-годишна жена е прегазена на главен път Е-85, в участъка между Хасково и Димитровград, съобщиха от полицията. Вчера по обяд възрастната жена тръгнала да пресича платното, но в този момент идвало засилено БМВ. Забързаният 36-годишен шофьор от Димитровград блъснал движещият се пред него Фолксваген Пасат, чийто водач започнал да намалява скоростта, за да избегне катастрофа с неправилно пресичащата баба. В резултат на удара между двете коли засиленият Баварец изтласкал Пасата, който ударил неправилно пресичащата хасковлийка. Възрастната жена е със счупен ляв крак. Била е настанена в травматологично отделение на МБАЛ Хасково, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

43-годишна пешеходка пък пострада при друг инцидент на улица „Ханска” в Харманли. Малко преди 2 часа вчера жената пресичала по пешеходна пътека тип „зебра“, но била блъсната от 60-годишен водач на лек автомобил Шевролет, който не й осигурил предимство. Харманлийката получила болки в десния крак, а на шофьора му е съставен акт.

В село Славяново е станал още един инцидент. Вчера сутринта 48-годишен мъж без книжка се качил на лек автомобил Опел. Движейки се с несъобразена скорост загубил управлението, излязъл в дясно от пътя и се ударил в бетонен стълб. От удара е пострадал возещият се в колата 49-годишен харманлиец, който е с хематом на главата, счупен нос и 2 счупени зъби, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини