От х:

Днес в x:

Уникален военно-спортен клуб LASERWAR Balkans бе открит в Ардино

    На 24 Май, в община Ардино се състоя откриване на новият  военно-спортен клуб LASERWAR Balkans.

    Денят започна неочаквано дори и за самите организаторите на празника…Гост на праздника група  Д2 поиска лично да изпробва какво е това лазертаг. Може ли да се откаже на  любимите изпълнители? И така, в 7 часа сутринта, в село Дядовци се състоя битка с лазери между екипа на група Д2 и Ардино.

    Снимки 1

    Вокалистът на група Д2 – Дидо изказа така своите впечатления:”Не съм очаквал! Беше потресаващо! Истинско оръжие, истински бой сред развалините на старо село с невероятна красота. Жалко, че след няколко часа имаме концерт и не можахме да продължим играта. Благодарим на Евгений Смирнов от LASERWAR Balkans не само за това, че ни покани да пеем в град Ардино, но и за това, че въпреки многобройните му ангажименти заради подготовката на празника ни подари тези незабравими часове и огромно количество адреналин!”

    Снимки 2

    По обяд, на площада на град Ардино беше демонстрирано оборудването на играта LASERWAR Balkans. Евгений Смирнов подробно разказа какво представлява новата игра. Всеки желаещ напълно безплатно можеше да изпробва лазерното оръжие, да направи снимки или да стреля с лазерното оръжие по мишена.

    Снимки 3

    След представянето на клуба започна грандиозния концерт на група Д2.Музикантите изпълниха любими хитове.

    Снимки 4

    Докато музикантите имаха малка почивка,бойците от 68 бригада показаха великолепно изпълнение с елементи от ръкопашен бой. Партньорите на LASERWAR Balkans - фирма «МЕГАТРОН» (официален дистрибутор на John Deere, Bobcat ,Doosan) демонстрираха нов модел UTV.

    Зрителите на празника можеха безплатно да се почерпят с традиционни български ястия,приготвени в истинска военна кухня. Известният производител на млечни продукти ООД «Родопчанка»  предлагаше на всички желаещи айрян на половин цена.

    Сега със сигурност можем да кажем,че в Ардино официално е открита новата уникална атракция,аналог на която засега няма в България. Военно-спортния клуб LASERWAR Balkans кани всички желаещи да изпитат удоволствието от играта в най-красивите места на Родопите.

    Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини