От х:

Днес в x:

Великолепната осморка или просто Volkswagen Passat от осмо поколение

Всеки, който е имал късмета да седне поне за малко зад волана на европейския „Автомобил на годината за 2015”, категорично отсича, че Volkswagen Passat от осмо поколение няма недостатъци. Което е мечта за всеки шофьор. Само че моделите от осмата генерация на българския пазар, а и по света, са скъпи. Цените започват от 42 000 и достигат 74 000 лева. А това за масовия потребител на автомобили е много, затова все по-търсени стават вече употребяваните коли от марката на Volkswagen Passat осмо поколение. За тях също се плаща доста, но цените им са много по-достъпни и възможни в сравнение с новите автомобили на марката. Освен това на българския пазар вече се предлага и пълна гама от резервни части за Volkswagen Passat осма генерация. Те могат да се открият бързо и лесно в интернет магазините.

На 52-то издание на една от най-старите и най-известни награди в Европа - „Автомобил на годината", новият Passat убедително триумфира пред неговите шест конкуренти с общо 340 спечелени точки. Volkswagen Passat е сред най-иновативните автомобили в света. Благодарение на напредналите технологии той има нов динамичен дизайн. Значително е разширен, въпреки че няма промяна в общите размери на колата. Освен новите технологии Active Info Display и head-up дисплей за водача, колата притежава и система за задните седалки, които чрез приложение се свързват с таблетни компютри. Допълнително има и City Emergency Braking - система за спиране при спешни случаи в градски условия, Trailer assist - система за помощ при теглене на ремарке, Traffic assist - система за подпомагане на трафика, Emergency assist - система за помощ при спешни случаи.

Volkswagen Passat от осмо поколение е великолепна комбинация от мощност на двигателя със 7-степенна автоматизирана скоростна кутия DSG с два съединителя. Има вградена старт-стоп система, както и система за регенериране на енергията чрез спирачната система. Това е първият Passat с plug-in хибридно задвижване. Появи се на пазара за пръв път в края на миналото лято. 1.4 TSI двигателят има мощност от 115 kW / 156 к.с., а електромоторът произвежда 85 kW / 115 к.с. Максималният въртящ момент е 400 Nm. Според NEDC стандарта, потреблението е по-малка от 2.0 литра на 100 километра съответно 13.0 kWh / 100 km; а емисиите на въглероден двуокис са по-малко от 45 g/km. Без спиране може да мине 1000 километра и това е една от причините да бъде определян и като най-добрият бизнес автомобил. Който има всички удобства на модерния офис. Авточасти за него можете да намерите в Autodoc.bg.

Платена публикация

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини