От х:

Днес в x:

"Борислав" - отново без точка, отново без гол

Борислав – Първомай отново не успя да вземе и точка от мача в шампионата на „В“ Югоизточна група. Футболистите на Димитър Янчев не да се преборят с домакините от „Миньор“ - Раднево. И този път усилията им не бяха увенчани дори с един гол. Резултатът 2:0 не може да отрази пропуските на вече утвърдените титуляри Васил Стефанов, Георги Якимов, Гюрсел Вели, Теодор Нейков. Първият гол за радневци беше след груба грешка на вратаря Грабчев още през първото полувреме. Вторият – в продължението на мача, когато „Борислав“ вече играеше „Ва банк“.

За пореден път показахме добра игра и пълна липса на способност да реализираме попадения, т.е. - липса на класа – каза Димитър Янчев. Според него не трябва да се заблуждаваме – за отбора ще бъде трудна година. В класирането на последните 4 места са отборите с най-ниски бюджети. Той помоли за снизходителност заради младите футболисти, които показват добра играя и имат шанс за развитие – Васил Колев, Николай Ангелов, Илия Янков, Добрин Милчев. Напрежението, което се получава не се отразява добре на отбора -заяви Янеца. Със спокойствието, той се надява в отбора да дойдат и по-добри резултати.

„Борислав“ остава на предпоследното – 17- място в класирането с голова разлика 0:8. След него е само „Левски“ - Карлово.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини