От х:

Днес в x:

Болно време с опити за подобрение

Времето може да ни изпрати при човека с инжекциите

И днес времето ще продължи да играе по нервите на хората с нестабилността си. Денят ще предложи от всчко- слънце, опити за валежи, валежи и поне ако се вярва на синоптиците-градушки и гръмотевици. Те се прогонзират още от понеделник, но за щастие в Хасково още не са се случили. Останалото обаче превръща последните дни на май в опасно време, готово да ни сервира някоя болест при подценяване.

Денят започна райски и към обяд ще започне да напича като за лято. В ранните следобедни часове обаче нещата ще се променят. Ще се развие купесто-дъждовна облачност, ще задуха вятър. В Горно Тракийската низина и Родопите ще има краткотрайни валежи придружени с гръмотевици. Очаква се в Хасковско валежите да бъдат по-интензивни. Вятърът ще бъде до умерен със смяна на посоката-ту от север-северозапад, ту само от запад. На моменти ще се извиват и силни пориви, колкото да обдухат вече намокрените от дъжда хора.

Температурата също ще се движи на относително големи амплитуци. Като цяло ще бъде топло от порядъка на 23-24 градуса, но при буря рязко ще захладнява до 10-14°.Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца и ще остане без промяна.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    :)
    :)))
    4 -1
    09:58, 27 май 2015
    Ами да я беше дал в цял ръст и не толкова натрупана с дрехи:)
  • 2
    Жо
    Жоро Павето
    3 -1
    12:40, 27 май 2015
    Браво Адаш
  • 3
    Хъ
    Хъмпти Дъмптни
    0 0
    16:33, 27 май 2015
    Ела да ми об духаш намокрения среден на ръст.....на си гения !!!!!!!......уникално !????!
Последни новини