От х:

Днес в x:

ВИП бебета радват прочутите си родители

Джесика Бийл показва сина си от Тимбърлейк. Снимки Инстаграм, Туитър, Рекс

Освен Уилям и Кейт, още дузина известни двойки се сдобиха с отрочета от началото на годината

Масовата истерия в световните медии около Бебето на годината – нейно кралско величество Шарлът Елизабет Даяна, сякаш заглуши ехото на куп подобни събития. Очакването и наддаванията около името на малката наследница, спекулациите около времетраенето на второто раждане на Кейт, астрологичните прогнози за бъдещата съдба на принцесата - всичко това измести на заден план вълненията на поне още дузина ВИП двойки, които – за пръв или за пореден път, също станаха родители в първите месеци на 2015-а. А и те заслужават своите 15 минути слава…

Певецът Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл се разписаха за сефте като мама и татко с раждането на малкия Сайлъс Рандъл Тимбърлейк на 11 април. Момченцето направи своя публичен дебют 8 дни по-късно със снимките, които баща му публикува в Инстаграм.

Комикът Саша Барон Коен и колежката му Исла Фишър станаха за трети път родители на 17 март, едва няколко седмици, след като позираха на червения килим на „Оскар”-овото парти на лъскавото списание „Венити Феър”. Светският сайт TMZ чрез публичните регистри се сдоби с копие от акта за раждане и издаде името на новороденото - Монтгомъри Моузес Брайън Барон Коен, последният да затвори вратата… Момченцето вече сигурно е любима играчка на сестричките Олив и Елула.

Точно в Деня на шегата 1 април актрисата Мила Йовович не на шега даде живот на втора дъщеря. „Ето какво е да бъдеш съоръжение за производство на мляко”, написа иронично под снимката им в социалните мрежи майката. С третия й съпруг - режисьора Пол Андерсън, с когото снимаха филма „Заразно зло”, кръстиха детето Дашиъл Идън. Първата им дъщеря, Евър Габо, е родена преди 7 години, а две години след идването й на бял свят Йовович и Андерсън сключиха брак.

Супермоделът Коко Роша и съпругът й Джеймс Конран се похвалиха с първото си дете на 28 март. „Аз и Джеймс сме горди да приветстваме идването на нашето здраво и хубаво момиченце Йони”, написа манекенката в Туитър. Наследничката й е вече звезда в социалните медии – тя има собствена страничка в Инстаграм, пълна със сладурски снимки.

Екшън героят Вин Дизел обяви на 16 март появата на третото си дете от своята дългогодишна приятелка - мексиканската моделка Палома Хименес. След седмица актьорът разкри, че е кръстил дъщеря си Полин в памет на своя загинал екранен партньор от „Бързи и яростни 7” – Пол Уокър. „Мислех си за него, докато прерязвах пъпната й връв. Чувствах, че той е с мен и че това е начин да го запазя като част от моите спомени и от моя свят”, признава известният татко. Малката Полин Синклер се присъединява към компанията на по-големия си брат и сестра - Винсънт Синклер и Ханя Синклер (истинското име на актьора е Марк Синклер, а неговият брат близнак между другото също се казва Пол…).

Носителката на „Оскар” Кейт Бланшет и съпругът й – драматургът и сценарист Андрю Ъптън, са родители на три момчета. Наскоро съдбата и решението им да осиновят още едно мъниче ги дари и с дъщеря – Едит Вивиан Патриша Ъптън. „По света има много деца, които нямат късмета на нашите биологични деца. Радваме се, че това прекрасно малко момиченце е сред нас. Просто сияем!”, коментира актрисата пред Скай Нюз.

Оказа се, че рапърът Крис Браун - бившата голяма любов на Риана, е станал баща на дъщеричка (но не от певицата) още през 2014 г., обаче нейното съществуване бе разкрито чак на 3 март. Сайтът TMZ тогава обяви, че от връзката си с модела Ниа Гусман-Ейми той вече има 9-месечна щерка. Крис призна бащинството и през април качи в Инстаграм кадри, на които е с момиченцето. С него си приличат като две капки вода, затова към снимките той написа: „Бог ме благослови с моя близначка – Роялти Браун”.

Актрисата Лив Тайлър стана за втори път майка на 11 февруари – 6 седмици преждевременно тя роди син, Сейлър Джин Гарднър, на приятеля си Дейв Гарднър – британски спортен мениджър и пръв приятел на Дейвид Бекъм. Късметлийчето има двама по-големи братя, които да помагат в грижите за него: Мило - синът на Лив от брака й с рокаджията Ройстън Лангдън от „Спейсхог”, и Майлс - синът на Дейв от брака му с актрисата Давиния Тейлър. Лив и футболният агент едва бяха обявили публично отношенията си, когато се разбра, че 37-годишната щерка на Стивън Тайлър от „Аеросмит” е бременна. Събирането на двойката е заслуга на сватовническите умения на Кейт Мос, която ги представя един на друг по време на ваканция в Испания. Лив копнее за второ дете, но не е толкова убедена, че иска отново да извърви пътя до олтара. „След 30 години човек възприема по различен начин връзките и любовта. „Завинаги” е прекалено много време”, казва своенравната звезда от „Открадната красота” и „Властелинът на пръстените”.
Саша Пике Мебарак - вторият син на Шакира и любимия й, испанския футболист Жерар Пике, проплака в Барселона на 29 януари, две години след братчето си Милан. Колумбийската певица често споделя със своите 27 милиона фенове в Туитър колко щастлива се чувства с майчинството и как то е променило разбиранията й за живота.

Американският актьор Стенли Тучи и английската му съпруга Фелисити Блънт, сестра на известната актриса Емили Блънт, се сдобиха със своето първо общо дете на 25 януари. Матео е първо отроче за Фелисити, която е литературен агент, но за Тучи е четвърто – той има трима наследници от първата си жена Кейт, която почина през 2009 г. след дълга битка с рака на гърдата.

Раждането на Джеймс - дъщерята на актрисата Блейк Лайвли и канадския й колега Райън Рейнолдс (бивш съпруг на Скарлет Йохансон) бе анонсирано на 5 януари, но стана ясно, че тя се е родила преждевременно още през декември. Блейк вече заяви, че иска още деца и ще се радва да наблюдава как появата на всяко ново бебе влияе на семейството. Няколко месеца по-рано и Скарлет роди Роуз дороти на френския си съпруг Ромен Дориак.

Радостни вести напоследък не липсват и при известните българи. На 4 април 38-годишната хореографка и съдия в шоуто „Денсинг старс” Галена Великова стана майка на второ момиченце. Тя и гръцкият й съпруг Константинос Хайнас вече имат почти 2-годишна дъщеричка Генисаме (Енисей). Актьорът от Малък градски театър „Зад канала“ и тв водещ Александър Кадиев и любимата му – танцьорката Таня, станаха родители на момиченце на 19 март. За това съобщи самият татко на своята страница във Фейсбук. „Роди ни се малката рожба! Здрава. 3 кг 48 см. Сутрешно бебе. Катерина се казва. На баба си“, обясни младият баща, който е син на актрисата Катерина Евро. Журналистката Миа Сантова и половинката й Светослав на 13 февруари се сдобиха също с женска рожба и решиха да я кръстят Ида - като героинята на Андерсен.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини