От х:

Днес в x:

Жена бере душа, 3-ма потрошени след изпреварване на забранено

35-годишна жена е в много тежко състояние в хасковското Интензивно след тежка катастрофа по Е-80 на влизане в село Стойково откъм Харманли. Хасковски Опел Вектра пробвал рисково изпреварване на абсолютно забранен участък и се забива челно в Опел Астра турска регистрация движещ се в обратна посока. От зловещия удар ламарините на двете коли са се изкривили до неузнаваемост, а пътуващите в тях са потрошени. В случая със жената – направо смазани. Има още трима ранени включително и 7 годишно момченце.

Най-тежко пострадали са в хасковската Вектра. Тя е била управлявана от някой си Севдалин, който по думите на очевидци навлязъл с голяма скорост в селото. Предвид ограниченията за населено място, тези пред него намалили значително, но летящият шофьор тръгнал на изпреварване въпреки непрекъснатата осева линия и наличието и на полегат завой, който допълнително ограничава видимостта. Неизбежното се случва секунди по късно. По обратния път с не повече от 60 се прибира 30 годишния Неджи. Човекът е родом от хасковското Село Тракиец, но живеел в Истанбул. В България бил както на гости така и по работите на своя текстилен бизнес. С него пътувало семейството му, включително 7-годишния син. Късметът за всички в Астрата е че са сработили еърбеците. Неджи е невредим, съпругата му е със счупена ръка, а малкия е приет в ОАИЛ, но първоначалните данни са, че няма опасност за живота на детето. Вектрата обаче са нямали късмета на еърбеците. Севдалин е със счупени крайници, а жената до него е с поли травми –счупен череп с мозъчен кръвоизлив, раздробени ребра, множество контузии и разкъсвания на органи в коремната кухина. Жената е в кома и за живота и се борят включителло и в момента.

Катастрофата е сталата малко след 16.30 часа в условията на интензивен трафик по Е-80. Заради сблъсъка и разхвърчалите се навсякъде остатъци от колите, международния път бе затворен за около час. В момента движението е възстановено.


Г.Христов

По тежко са пострадали в хасковската Вектра
Двигателния отсек е на хармоника
Шофьорът и пътуващата с него жена са сериозно ранени
В Астрата са сработили еърбеците
Причината за поредното меле по българските пътища е неправилно изпреварване

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини