От х:

Днес в x:

NOVA пуска два спортни платени HD канала

Нова Броудкастинг Груп пуска два нови канала - Diema Sport и Trace Sport Stars. Те ще бъдат единствените в българския ефир спортни платени HD канали.

Официалният старт на Diema Sport и Trace Sport Stars е на 21 февруари.

Diema Sport и Trace Sport Stars ще се предлагат в пакет Diema Extra срещу месечна такса от 3,96 лв.

Diema Sport ще бъде единственият спортен платен канал в българския ефир, който ще предава в HD качество най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и още много футбол и разнообразие от други спортове.

Най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти ще бъдат запазена марка в ефира на спортно-развлекателния Trace Sport Stars. Той ще бъде първият по рода си канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго, което вълнува феновете. 

За да допълни футболното изживяване, медийната група ще изгради изцяло ново спортно студио, което ще бъде създадено по западен образец. То ще бъде оборудвано с най-съвременната техника и апаратура за видео анализи, графики и визуализация на зрелищните спортни прояви. Модерната концепция ще намери отражение и в цялостната визия на студиото – то ще бъде по-голямо и по-просторно и ще е разделено на два отделни сета, от които ще се водят коментарните студия.

Програмата на Diema Sport ще бъде с основен фокус върху срещите от „А” футболна група. Всяка седмица феновете ще проследяват всичките шест мача от „А” група. През уикенда каналът ще излъчва и двубои от Английската висша лига. Футболното съдържание включва още срещи от други първенства и изобилие от мачове от квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. и Световното първенство през 2018 г. в Зона „Европа”, за които Нова Броудкастинг Груп притежава правата за телевизионно и онлайн излъчване.

Зрителите ще могат да прибавят двата нови канала към абонаментните си пакети срещу месечна такса от 3,96 лв. Това те трябва да направят индивидуално при обслужващите ги кабелни и сателитни оператори, които имат техническото решение да гарантират качеството и сигурността на съдържанието.

novatv.bg

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини