От х:

Днес в x:

Освободен след 15 г. шпионин завари жена си бременна

Херардо Ернандес - един от кубинците, осъдени за шпионаж и освободени от САЩ, ще стане баща след дни. САЩ изпратили семенна течност, за да забременее жена му.
Когато се върна у дома в Куба миналата седмица, Ернандес завари съпругата си бременна в деветия месец, макар че не я е виждал от 15 години, пише френският в. "Фигаро", цитиран от БТА.

И така, когато кубинските зрители, залепени пред телевизорите да гледат на живо връщането на затворниците, забелязали издутия корем на съпругата му.

Много слухове плъзнаха кой е бащата на детето, но според американската телевизия Си Ен Ен, то е на самия Ернандес.

Това е красив разказ в разказа, в който се смесват любов и дипломация и който свидетелства за неотдавнашното размразяване на отношенията между Куба и САЩ.
Си Ен Ен обяснява, че по време на преговорите между двете страни, които приключиха със зрелищно сближаване, е било сключено и още едно споразумение.

Според кубински правителствени източници, в Куба е била изпратена сперма от Ернандес, за да може съпругата му Адриана Перес да бъде изкуствено осеменена.

В замяна на пратката със спермата, САЩ получили по-добри условия за излежаващия от пет години присъда Алън Грос, който също бе освободен миналата седмица.

Сега Ернандес е при съпругата си и чакат до две седмици да се появи малката Хема.

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бу
    Буковец
    2 0
    13:57, 23 дек 2014
    Тва се отнася за завърналия се американски шпионин,който лежа в затворите на Куба 20 години, а кубинските затворници още не са се завърнали в Куба-те не са още освободени,защото били в американски затвори в Румъния и Полша.
  • 2
    2p
    2pac_1419340595
    2 0
    15:13, 23 дек 2014
    деееба доносниците...
Последни новини