От х:

Днес в x:

16-годишен шофьор предизвикал зверската катастрофа с трима загинали

Непълнолетен тийнейджър на 16 години е предизвикал тежката катастрофа, при която на околовръстния път на Пловдив загинаха трима младежи, съобщиха от пресцентъра на МВР - Пловдив.

Според първоначалната информация лек автомобил "БМВ", който се движил по улица “Цар Симеон”, се ударил в пясъчен насип, след което последователно се блъснал в дърво и стълб. В резултат на удара колата навлязла на кръстовището с улица “Цар Борис І” и се врязала странично във втори стълб. На място са загинали тримата пътници на видима възраст около 20 години.

Шофьорът на колата – 16-годишен неправоспособен пловдивчанин, е откаран за преглед в болница, взета му е кръвна проба за алкохол.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    12
    123
    3 0
    16:23, 5 окт 2014
    Жалко за загиналите, въпреки че и те имат вина за случилото се. Едва ли самозваният водач ги е събирал по пътя , за да ги повози. Те са знаели много добре кой кара колата.Това , че са взели кръвна проба с нищо не променя крайния резултат. Самозванеца е непълнолетен и не носи наказателна отговорност , а КАТ едва ли ще тръгнат да разнищват от къде и как е взета колата.Парите оправдават всичко и всички.
  • 2
    В случая хич не е жалко,а повече такива самонадеяни ******и да се избиват.
Последни новини