От х:

Днес в x:

Раздават супер награди за запалени туристи

Три от най-атрактивните туристически обекти в Смолянско са включени в проект за популяризиране на малко популярни туристически дестинации в България.

В инициативата на Министерствота на икономиката и енергетиката, която цели да рекламира и популяризира малко известни културни и природни забележителности от Смолян и региона са включени:

Снимка: Лековитото аязмо над Момчиловци

Пещера „Голубовица“ (част от туристически маршрут "Гарга Дере" край с. Смилян), Аязмото край с. Момчиловци и екопътеката Каньонът на водопадите до Смолян.

 

Снимка:Уникалната пещера с езеро край Смилян

В списъка на обектите са подбрани 50 исторически паметника, природни феномена, етнографски комплекса. Идеята на кампанията е да се предложат интересни маршрути, които ще стимулират всички сектори на вътрешния туризъм.

Онлайн формулярът с 50-те обекта е качен на сайта на МИЕ и всеки, който иска да се включи в инициативата, може да го изтегли оттам. Във формуляра има място за печат от всеки обект. Запалените туристи, които съберат минимум десет печата при посещенията си, могат да участват в томбола с награди- пет таблета, пет фотоапарата и десет туристически раници.

Линк за изтегляне на Формуляр с 50-те малко познати туристически обекти в България:

 http://www.mi.government.bg/files/useruploads/files/vop/formul-50-obekta-110914.pdf

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини