От х:

Днес в x:

Детска градина изпрати абитуриентите си

Парадът на малките абитуриенти

Сезонът на баловете в Хасково продължи и след като местните гимназии извървяха своя „Парад на суетата“. Продължиха го детските градини, като в ролята на абитуриенти влязоха възпитаниците им от подготвителните групи

48 бъдещи следовници на АБ-то тържествено се разделиха с любимата си забавачка, ОДЗ „Слънце“ в квартал Орфей. След лято на почивка, „зрелите“ вече деца ще заседнат на чиновете за цели 12 години. До следващият им бал. За разлика от бъдещият, този обаче не струваше нито лев на родителските им бюджети. Официалните тоалети са осигурени от самата забавачка. За разлика от многоцветното оперение на каките и батковците, малките абитуриенти бяха издържани изцяло в английската аристократична традиция - елегантни елеци и вечерни фракове с папийонки за джентълмените и бели бални рокли с воали за дамите. Нямаше английски валс, но пък тържеството бе по български весело с нашенските си песни и танци.

Както подобава на всяко завършване и това имаше дипломи и грамоти. „Първите от многото, които надявам се ще получите в живота“ изпрати ги директорът на ОДЗ „Слънце“ Анна Йорданова. Разтопените от гордост родители първо се направиха на режисьори и изхабиха батериите на телефони и фотоапарати, а после станаха поети със стихотворение посветено на госпожите в градината. Те пък ги посъветваха да поработят по съпружеските си задължения, защото чакат следващите им деца.

Випуск 2014 на „Слънце“ се изпрати с торта и фойерверки.

Г.Христов

Истинските мъже не обичат снимки
А вниманието на истинските жени трудно може да бъде задържано

Много джентълмени около една дама
Първите дипломи за живота-за завършена детска градина

Като Спилбърг
Училище здравей
Випуск 2014 се изпрати с торта
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини