От х:

Днес в x:

Червената Жара скочи на червената Минка

червената Жара вляво до червената Минка вдясно

Пиперливо, че дори и доста хапливо обръщение към областния лидер на БСП за Хасково Минка Стоянова разпространи днес депутатът от „Коалиция за България“ от Хасковски регион Жара Пенев.

Текстът под заглавие „Бунтът на Минките ... или плъховете, които изпълзяха....” публикуваме едно към едно, поради неподражаемия му стил и патос.

 “Да се кланяш и кълнеш във вярност!!! Лицемерно... Така лицемерно, че ум да ти зайде! Да предадеш и да обвиниш! Кого? Защо? А ти?

А ти, Минке, отговорност няма ли да поемеш?! Лесно и удобно е да посочиш друг! Комфортно, нали?!

А защо се нагласи да оглавиш областната ни структура? Тънки сметки? Гнусно! Къде ти е каузата? Къде се дяна идеята, ... партията къде е ??? Или дебнем само постове?! Удобно, а?

Защо тогава, уважаема Минке, спря младите си хора и ги оттегли от листата за народни представители! ? Те имаха шанс, и един от тях щеше да представлява областта сега в народното събрание! Но... Не! Ти... реши да лицемерничиш...кълнейки се във вярност.. Вярност с поредното искане за оставка! А твоята! ? Защо не е депозирана?! Губи ми се! Или палиш свещи, че да се намърдаш на поредната позицийка?! Помниш ли- такива молби отправяше, че да се намърдаш на мястото на Масларова! Грешка, Минке! И сега сгреши! Предаде партията за пореден път!!! Предаде Сергей!

Хвърлих ти ръкавицата! Дали имаш адекватните отговори?! “

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини