От х:

Днес в x:

10 причини да не правим секс с бившата

Тя не се обажда, не ви честити рождения ден със съобщение и не ви е приятел във фейса. но въпреки това, по закона на всемирната гадост, ще ви срещне точно на футболния мач или в тролея и отново ще напомни за себе си. Това е тя - бившата, която винаги се връща в живота ви, когато най-малко очаквате. Не правете секс с нея, защото:

1. Така няма да си я върнете

В случай, че още си падате по тази жена, не изпадайте в заблудата, че като правите секс, ще си я спечелите отново. Най-много просто да задоволите сексуалните ѝ нужди и да ѝ създадете грешно впечатление, че сте се превърнал в приятелче за секс.

2. Ще станете приятелче за секс

Тя ще си помисли, че сте ок да ви се обажда понякога, за да се "видите", а вие няма да ѝ отказвате, защото още ѝ се кефите и така ще създадете грешна представа.

3. Може тя да си помисли, че сте се събрали

Правили сте секс и сега искате да продължите с нормалния си живот. Да, ама не. Мацката си е внушила, че пак сте двойка, щастлива е, прегръща ви, а вие се чувствате като най-големия гадняр на света, защото пак ще ви се наложи да минете през онзи разговор за раздяла.

4. Връзката ви никога не може да бъде същата

Помните, че преди, когато сте били заедно, всичко е било супер, нали? Не се карахте чак толкова много, сексът беше готин... е, да знаете, че нищо няма да се повтори по начина, по който си спомняте. Просто така е устроен животът.

5. Какво се прави след секс с бившата?

Правили сте секс. Дано да е бил готин. Сега сте голи и се чувствате неловко. Всичко е неловко и няма как да не е - това е бившата все пак!

6. Занижавате си стандартите

Защо сте се разделили? Вероятно сте имали някакви разминавания или сте спрели да я обичате? Каквито и да са причините, събирането ви дори и само за един секс значи, че се примирявате с нещата, които не харесвате. А това не е добре за никой човек.

7. Ами ако ви хареса?

Да кажем, че всичко изброено по-горе не се случи - всичко е страхотно, не се чувствате неловко и т.н. И го повторите. Няколко пъти. И ви е все така хубаво. И един ден мацката идва и ви казва, че иска нещо повече или още по-лошо - намерила е друг мъж и не може да продължава така.

8. Тръгването

Мислите си, че разговорът след секса ще е странен, представете си какво ви очаква, когато трябва да си кажете "чао". Стискаме ви палци да не сте у вас, защото ако сте били на територията на "врага", ще можете да избягате по всяко време.

9. Така няма да продължите напред

Няма как да продължите напред, ако непрекъснато се връщате назад, нали? Да, по принцип сексът с бившата не е чак такъв проблем, освен ако не се окаже, че вие сте физически и емоционално зависим от тази жена.

10. Сексът няма да реши проблемите помежду ви

Щом сте се разделили, значи е имало някакви проблеми между вас двамата. И сексът няма да ги реши. Същите причини отново ще се появят, освен ако вие или вашата бивша половинка не сте готови на компромиси.

Източник: http://www.novinar.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини