От х:

Днес в x:

Ресми Мурад почерпи дамите от Ардино

По случай 8-ми март – Международният ден на жената, кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям дадоха празничен коктейл на ардинските дами. За място на партито бе избран ресторант „Перла”. Градоначалникът подари на всяка от жените по един карамфил, почерпи ги с червено и бяло вино и им пожела да бъдат здрави, успешни и истински обичани.

„Бъдете винаги красиви и нежни, защото вие сте това, което ни кара, нас мъжете, всяка сутрин да се събуждаме, с мисълта, че има за какво да се живее!,каза Ресми Мурад и вдигна тост за здраве. Той подчерта още, че общинското ръководство се старае винаги средата в която живеят и работят да я превърнат в по-привлекателно място за живеене.

От името на всички присъстващи Ажда Реджебова благодари на общинските ръководители за поредния жест на внимание към тях. „ Вие не само споделихте отново нашия празник, но внесохте и топлина и позитивно настроение. Пожелаваме ви преди всичко здраве, делници, изпълнени с ползотворна работа и удовлетворение от постигнатото”, заяви Реджебова. Цветята за ардинските жени бяха изпратени от изселника Рафет Кору, който живее и работи в турския град Ялова.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини