От х:

Днес в x:

Детето на Орлин Алексиев отвлечено?

Детето на скандалния общинар Орлин Алексиев е било отвлечено за откуп през месец декември, научи сензационно в. „Всеки ден" от свои сигурни източници. Шокиращата вест бе потвърдена и от още едно място, включително човек от МВР. Според информацията ни дъщерята на Алексиев е била похитена през зимата от неизвестни и до днес похитители.

Детето е било държано в плен само няколко дни, след което е било върнато на шашардисания баща срещу рекордно висока сума. Мълви се, че Орлин Алексиев е броил на извергите сумата от 700 000 евро. Момиченцето му е непокътнато, а с днешна дата то не живее в България.

Алексиев дори не е уведомил МВР за случая, а е спазвал инструкциите на похитителите. Той се е посъветвал единствено с Бойко Борисов, който му е съдействал случаят да се разреши максимално тихо и в полза на „добрите".

Именно след този случай Алексиев си е купил брониран мерцедес. Автомобилът, който издържа дори на обстрел с гранатомет, е доставен на общинаря преди Нова година. Повече от странно е защо похитителите са решили да нападнат именно семейството на Алексиев. Това още повече навежда на мисълта, че работата на милионера не е съвсем чиста и слуховете за съпричастността му към международен кокаинов канал може и да не са толкова неверни, допускат опитни криминалисти.

Източник: http://www.vsekiden.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини