От х:

Днес в x:

Спец по биовино става втори заместник на Исов

Новият заместник-областен Йонко Гюдженов

Спецът по производство на биовино Йонко Гюдженов ще е новият заместник-областен управител на Хасково. Въпреки че вчера Кадир Исов коментира, че за овакантеното от него заместническо място няма да се търси човек, днес стана ясно, че в крайна сметка Исов ще работи с двама заместници – Йонко Гюдженов и Иван Станчев.

Строителният инженер Гюдженов е областен председател на социалдемократите в Хасково. Той е член на Изпълнителното бюро и на Националния комитет на партията. По време на парламентарните избори миналата година Гюдженов беше девети в десетчленната кандидат-депутатската листа за хасковски регион на Коалиция за България.

Новият помощник на Исов е роден през 1965 година в Свиленград.

Женен с две деца. Йонко Гюдженов е възпитаник на Московския инженерно-строителен институт – специалност „Икономика и организация на строителното производство“.

Работил като началник ПТО сферата на строителните предприятия.

От 2001 година е в частния бизнес като собственик на фирми, занимаващи се с предприемачество в почти всички сфери на земеделието и строителството. Фирмата на Гюдженов „Блок Стен БГ Стандарт“ е сред най-прочутите у нас производители на биовино. Председател на фокус-група на българо-холандска организация „Авалон”. Бил е член на комисията за изработване на Закона за виното и спиртните напитки.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ха
    Ха-ха
    1 0
    17:36, 20 мар 2019
    Голям хубавец са си избрали. Този човек дължи десетки хиляди лева, не може да управлява собствената си фирма и някога е бил женен. Гюдженов- длъжника, така е познат .....Ха-ха

Случаен виц

Последни новини