От х:

Днес в x:

Жириновски призова Обама да се разведе

Жената пречи на управлението на държавата, смята руският политик

Владимир Жириновски – лидер на Либерално-демократическата партия на Русия, е убеден, че лидерите на големите държави не бива да имат съпруги, тъй като според него точно заради съпругата си президентът на САЩ Барак Обама изглежда зле в последно време, предаде РИА Новости.

Жириновски смята, че жената пречи на управлението на държавата. „Той управлява целия свят, а тя с нейните глупости. Пета година вече, той не издържа. Целият е побелял“, казва Жириновски.

Руският политик съобщи, че ще изпрати писмо на Обама „по-скоро да се избави от нея“.

„Нека Мишел си стои някъде по надалеч, а той през останалите години да поработи. Спасявахме Берлускони от тези женски истории, сега ще трябва на Обама да помагаме“, заключи Жириновски.

Американски журналисти заподозряха в края на миналата година раздори в отношенията между президента на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел, след като се сдобиха с информация, че първата дама се била срещнала с адвокати по бракоразводни дела. 

Самият Жириновски през пролетта на 2013 г. беше заподозрян във фиктивен развод, след като в декларацията си не представи информация за доходите и имуществото на съпругата си. Тогава той заяви, че не се е развел, тъй като от 1996 г. има църковен брак.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини