От х:

Днес в x:

Samsung Galaxy Camera 2 предлага подобренa функционалност

Samsung представи второто издание на своя компактен фотоапарат с Android Galaxy Camera, което предлага не само подобрен дизайн, но и ъпгрейд по отношение на техническите характеристики. Устройството отново разчита на 16МР 1/2,33" BSI сензор, но разполага с нова система за обработка на изображенията, която би трябвало да доведе и до по-качествени кадри.

Galaxy Camera 2 залага на четириядрен процесор с честота 1,6GHz и включва 2GB RAM памет, а батерията стига за около 350 снимки. Операционната система е Android 4.3, а в допълнение на Wi-Fi и Bluetooth възможностите е добавена и NFC технология. Управлението отново се извършва през сензорен екран, който е с диагонал 4,8" и е от типа HD Super Clear Touch LCD.

Компанията е добавила и много интелигентни режими на снимане и на разположение са общо 28 такива. Въпреки това потребителите ще могат да избират върху екрана желани точки за фокус и експозиция. Сред останалите технически характеристики са 21x оптично приближение и възможност за заснемане на 1080р видео, а по отношение на дизайна ни очаква леко увеличение в размерите и покритие на корпуса, което имитира кожа.

Източник: mobilebulgaria.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини