От х:

Днес в x:

Том Джоунс идва ден преди концерта у нас

Сн.: Вирджиния рекърдс

Напук на голямата си популярност Том Джоунс не е никак претенциозен около престоя си у нас. 73-годишният уелски изпълнител стартира преди няколко месеца световното си турне, част от което ще бъде и България. За спектакъла у нас той държи да има в гримьорната си няколко ароматизирани свещи, бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена. Екипът му пък ще се подкрепи с прясно изцеден портокалов сок, българска бира и френски вина. Важна част от условията на звездата и неговия екип са кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и пълно отсъствие на цигарен дим.

Концертът му тук ще бъде на 30 октомври в Зала 1 на НДК.

Тъй като при предишното си посещение в България Том Джоунс не е имал достатъчно време, за да разгледа София, този път изпълнителят смята да компенсира с цял почивен ден преди концерта. Той е помолил екипа на промоутъра - Болкан Ентъртеймънт, да му организира специална програма, включваща най-интересното от столицата.

Световното турне е в подкрепа на 40-ия му албум Spirit In The Room, който звучи също толкова съвременно, колкото и най-новите албуми на по-младите с половин век артисти. Новата колекция съдържа кавъри на песни на Пол Макартни, Боб Дилан, Пол Саймън и др., чрез които сър Джоунс желае да отдаде дължимото на най-уважаваните от него творци.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини