От х:

Днес в x:

Червената Жара: ГЕРБ е като катун - ту е тук, ту другаде

“ГЕРБ, които внесоха вота на недоверие, всъщност избягаха от дебата. Дори нямаха ясни мотиви”, заявява в позиция, изпратена до медиите червената депутатка от хасковско Жара Пенева. 
Според нея поведението на колегите й е недопустимо и вероятно е „под строгия поглед на Бойко Борисов“. Тя сравни еквилибристиките им от последните дни с „катун, който ту е тук, ту някъде другаде.“
 
“В този момент държавата няма нужда от подобно противопоставяне между управляващи и опозиция. За съжаление, ГЕРБ саботират работата на Народното събрание, което в прав текст и замисъл си означава безхаберие от тяхна страна за състоянието на държавата и хората.”, пише още червената Жара.
 
„Народното събране не е циркова арена. Не е нормално и не изглежда сериозно парламентът да се дискредитира с клоунади.  Предстои да се приемат важни законопроекти, които касаят данъчното законодателство. Също така поемането на акциза върху горивата на земеделските производители в размер на около 80 млн.лв. Закон, който Борисов и Дянков отмениха. Чака законопроектът, който дава възможност на осиновители на деца до 5 годишна възраст да получават майчински в рамките на една календарна година. 
ГЕРБ попречиха с инфантилните си действия да се осъществят предвидените промени в корпоративния данък, както и промените в закона за обществените поръчки. 
 
Всички предвидени законодателни инициативи ще се осъществят. От другата седмица Народното събрание ще заработи в нормален ритъм, с тази разлика, че ГЕРБ ще става все по-непотребна и излишна”,  коментира още Жара Пенева.
 
 
Haskovo.net
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини