От х:

Днес в x:

Изнасилили легендарна попфолк певица?

Легендарна фолкзвезда от дупнишкия край е изживяла жестока драма преди седмици, съобщи сензационно ПИК, като твърди, че информацията е от продуцентите на певицата. Тя била изнасилена зверски в колата си на пътя София - Дупница. Ефектната дама е шофирала сама возилото си късно през нощта след участие в столичен клуб. Още в началото на новата магистрала спряла и качила на задната седалка двама стопаджии, които пътували в нейната посока.

"Половин час по-късно, вече след магистралата, отбили да изпушат по цигара - разкриват колеги на певицата. - Изведнъж стопаджиите й се нахвърлили, били я с юмруци, а после я изнасилили на задната седалка."

След злодейството насилниците потънали в мрака, а озлочестената и пребита жена останала сама. Някак намерила сили да хване волана и да подкара колата отново.

"Не е подала жалба, защото я е срам. Бои се от публичен скандал, семейна е, пък и не вярва, че полицията ще ги хване", доверяват от продуцентската компания на популярната изпълнителка.

Повече от ясно е, че в случая става дума за Сашка Васева. Ужасна истина, пиарски трик или поредният елементарен блъф - скоро ще стане ясно.

Източник: агенция ПИК

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини