От х:

Днес в x:

Световен шампион по салса идва на латино фиестата в Димитровград

Тихомир Митев разказа детайли за предстоящата латино фиеста

Световният шампион по салса Мигел Родригес ще гостува в Димитровград в рамките на латино фиестата, която Общината организира в програмата за празника на града.

Родригес, който е кубинец по произход, ще бъде тук със своя партньорка. Това разказа хореографът на "Галаксико", който е съорганизатор на фиестата.

Както вече няколко пъти писахме, тя ще се проведе на 1 септември от 18:30 часа. Организаторите обещават пищно шоу с над 200 участници.

Покани са отправени към танцови школи от София, Пловдив, Варна, Бургас, Ст.Загора, Пазарджик, Свиленград, Хасково.Професионални танцови двойки ще покажат своя програма.

Предвидено е дефиле с два камиона, върху който ще са разположени танцьорите, облечени с типичните за фиеста костюми. Шоуто ще тръгне от хотел "Славяни" по бул."Раковски" и ще стигне до сградата на Общината.

Около 19:00 часа на сцената там ще започне няколкочасова програма с ди джей, в която друг кубинец -Алфредо Торес ще показва как се танцува латино. Целият площад ще бъде украсен в латино стил.

Очакваме димитровградчани да се забавляват и да се включат в танците, а не просто да бъдат зрители на събитието, коментира още Митев.

Много изненади са подготвени в рамките на самия празник. Ще бъде избрана кралица на вечерта, сред наградите са безплатна фотосесия и вечеря на свещи.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини