От х:

Днес в x:

Честито, вече сте младоженци. Ами сега?

Вече сте младоженци. Честито! А сега обаче накъде? Не започвайте брака си стандартно, като че ли врявата беше досега, а за в бъдеще няма толкова голямо значение. Напротив, трудът ви едва сега започва и ако не се стараете, бракът няма да проработи никога.

Бракът като приоритет

Вече сте женени и вашият най-голям прерогатив трябва да е бракът и връзката помежду ви. На заден план остават всички срещи с приятели, колеги, среднощни купони, които преди не пропускахте. В сегашната ситуация е необходимо да се водите от вашия партньор и неговите желания.

Опознайте партньора преди децата

Друг важен момент е да намерите достатъчно време, за да опознаете любимия добре. Защото когато децата се появят, просто ще ви липсва технологичното време и в действие ще осъзнавате с какъв човек сте се събрали. Не че е и това е фатално, разбира се, но е препоръчително да познавате недостатъците и силните му страни, защото ще имате нужда от него в тежката задача – отглеждане на домочадие.

Не позволявайте на рутината да убие любовта

Показвайте на любимия обичта си и не изхвърляйте романтиката през прозореца. Старайте се да намирате време за общи забавления и да споделяте грижите и проблемите точно с този човек, а не с някой друг. Бъдете партньори, които се уважават взаимно и само тогава връзката ще е обречена на успех.

Не се давайте на битовизмите

Домакински задължения, финансови затруднения, неразбирателство със свекървата – всичко това са детайли, които само придават нюанс на живота ни. Но основният цвят в картината сте вие, не го забравяйте. Рисувайте любовта си, без да се влияете от няколкото мрачни тона, които развалят фона. Това е само фон, а вие сте центърът на вселената. Вашата.

Източник: az-jenata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини