От х:

Днес в x:

Ментета пак на мушката на митничарите

Два случая на пренасяне в търговски количества на тениски, спортни обувки и тоалетни води и парфюми имитации на световноизвестни марки, предотвратиха митническите служители на МП Капитан Андреево през изминалото денонощие.

Фалшификатите са открити при проверка на два автобуса с турска и румънска регистрации. С прилагане на граничните мерки за защита на права върху интелектуална собственост съгласно Регламента на Съвета на ЕС и Закона за марките и географските означения, са задържани близо 900 текстилни изделия, спортни обувки и парфюми. Разкрити са и 120 чифта спортни обувки, с логото на LACOSTE и CONVERSE, 240 тениски с къс ръкав с логото на TOMMY HILFIGER и BULBERRY. Освен това са конфискувани и близо 500 парфюми и тоалетни води, копие на световноизвестни марки. Те били пренасяни от двама мъже от Турция и две жени от Румъния.

В същата нощ при проверката в автобуса с турска регистрация митническите служители са задържали още 70 кг тютюн за наргиле, както и близо 1000 кутии цигари без акцизен бандерол.

 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини