От х:

Днес в x:

Асен Блатечки идва с премиера на димитровградска сцена

"Вик за любов" ще могат да гледат димитровградчани на 30 април в театъра

Веднага след премиерата в София, димитровградчани ще могат да гледат на 30 април в Общинския драматичен театър "Ап.Карамитев" представлението "Вик за любов".

Това оповести пред журналисти днес арт секретарят в театъра Калин Иванов. В ролите местната публика ще види "Любимец 13" Асен Благечки, а също Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров. Режисьор на пиесата е Асен Блатечки.

С това представление от екипа на димитровградския театър поставят началото на нова тенденция -веднага след премиера в столицата димитровградчани да могат да гледат нови постановки, поясни Калин Иванов.

Пиесата разказва, за перипетиите, през които преминава животът в театъра, безумно смешни и непредвидими - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе сух и още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново.

Билетите на цени 12 и 15 лв. и вече се продават на касата на театъра. Те могат да се запазят и чрез Фейсбук, поясниха още от ОДТ "Ап.Карамитев". Началото на постановката е 19:00 часа.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини