От х:

Днес в x:

Как да спечелите една жена само с разговор

Хитрият мъж може да подлуди една жена само с начина, по който ѝ говори

Всички знаем, че мъжете и жените имат различни методи за комуникация. Добрата комуникация от своя страна е важна предпоставка за едно успешно познанство, а защо не и още нещо.

Характерно за жените е, че те обичат да слушат и могат да харесат един мъж само заради начина, по който той говори. Ако искате да станете експерти по разговорите и да печелите жените още с първите си думи, следвайте следните съвети:

1. Говорете за емоционални теми като детски спомени, бъдещи амбиции или просто за нещата, които обичате да правите. Когато споделяте подобни лични моменти с една жена, тя със сигурност ще ви почувства по-симпатичен и ще ви допусне по-близо до себе си.

2. Дори и най-големите феминистки няма да устоят на един истински мъжкар. Жените обичат да бъдат водени и да чувстват мъжката сила. Докато говорите, вземете контрола над разговора и насочвайте темата.

3. Обърнете внимание на невербалните сигнали, които една жена ви изпраща. По тях може да разберете всичко – дали дамата се чувства комфортно във ваше присъствие, дали иска по-голяма близост, или точно обратното – повече пространство.

4. Не забравяйте чувството за хумор, но не го прилагайте в най-плоската му форма, а именно разказването на вицове. Жените обожават мъже, които ги карат да се усмихват и да се забавляват. Концентрирайте се върху това да предложите на жената вълнение и наслада.

5. Нищо не е прекалено, стига да е в нормалните граници. Ако усещате, че дамата срещу вас ви харесва, не се притеснявайте да пренесете разговора на едно по-лично и интимно ниво. Жените се възбуждат от смели и директни мъже.

6. Избягвайте да правите твърде много комплименти. Дамите не обичат подмазвачите и прекаленото възхваляване може да провокира обратна реакция от тази, на която вие се надявате.

7. Трябва да знаете как да водите разговор без да отегчите една жена или пък да я накарате да се чувства като на разпит. Не използвайте твърде много въпроси в стил „интервю“, а по-скоро говорете по различни теми и изказвайте своето лично мнение.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини