От х:

Днес в x:

7 мераклии за шеф на рибарите, нито един компетентен

Драгомир Господинов и Кирил Делев/ляво/ лесно омахаха д-р Милчев/долу/, но се затрудняват да му намерят заместник

С пълен провал завърши конкурса за нов шеф на ИАРА Хасково. Мястото е вакантно от началото на март, когато дългогодишният шеф д-р Милчо Милчев бе отстранен от софийския си шеф Добромир Господинов с мотива, че не си върши работата.

Оказа се, че новите мераклии за началник въобще не са компетентни да си вършат работата, защото всички са били поголовно изкъсани на теста, който се проведе в централното управление на ИАРА в София. „Тестът бе елементарен и касаеше тяхната компетентност. Но те не се справиха“ коментира началникът на изпитната комисия д-р Кирил Делев, зам.- изпълнителен директор на ИАРА-България.

До финалният тест бяха допуснати 7 кандидати. Сред тях личаха имената на бившият временен шеф на хасковската агенция Гюнай Юсуф, който към момента е началник на хасковските тролеи. Другият бе сегашният временен шеф Костадин Костадинов. Той обаче не успял да се яви на изпита, поради лични ангажименти. Останалите имена са непознати дори и на редовите хасковски рибари. Това са Борислав Иванов Борисов, Красимир Стаматов Ангелов, Емил Николов Николов, Данаил Цветков Делчев и Григор Николаев Чанаков.

След провала на днешния конкурс ще се изчака 1 седмица за обжалване на резултатите. После се насрочва нов конкурс. До края на май хасковското звено трябва да има нов началник, зарече се д-р Делев.

Г.Христов

Д-р Милчо Милчев бе сменен в началото на март с мотива, че не се справя с бракониерите
Временният шеф на ИАРА-Хасково Костадин Костадинов ще се яви на следващия конкурс
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини