От х:

Днес в x:

9-годишни обирджии тарашат ученичка

Момче и момиче на по 9 години са доведени в полицейския участък в село Стамболово за кражба. Установено е, че децата преровили стаята на 16 годишна девойка, живуща в местните ученически общежития. Невръстните обирджии задигнали преса за коса, кутия за бижута, козметика, но и тетрадки. Ученолюбивите крадци бързо били разконспирирани като учещи в същото училище, в което била и тинейджърката. Децата са родом от сливенското село Градец, а семействата им дошли в стамболовско като дървосекачи.

Управител на хипермаркет в Свиленград е подал сигнал за жена, извършила кражба от магазина. Мъжът съобщил пред полицаите, че 57-годишната свиленградчанка укрила в дамската си чанта салам и червен пипер на стойност 3 лева, които не заплатила на касата.

Най-крупната кражба е регистрирана вчера в частен дом на ул. „С.Заимов” в Хасково. След счупване на патрон на входната врата неизвестно лице е задигнало 2 златни гривни с тегло 20 грама, 2 златни пръстена с тегло 12 грама и ръчен часовник. Образувано е досъдебно производство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини