От х:

Днес в x:

Коне прегазват голф, 2-годишна ранена в главата

Малката Гизем в ръцете на майка си Гюлджан, се възстановява в областната болница

Табун коне прегази Фолксваген Голф между селата Поповец и Пътниково в община Стамболово. От внезапната среща по междуселският път пострадало момиченце на 1 год. и 10 месеца, което получило травми по главата, след като едно от животните буквално минало върху колата. Копитата разбили предното панорамно стъкло на голфа, а от рязкото спиране на автомобила малката политнала и контузила главата си. Детето е настонено в хасковската Хирургия без опасност за живота и вече видимо бе по-добре. Нещо което не може да се каже за все още шокираната му майка Гюлджан, която управлявала колата.

Абсурдният инцидент се случил 10 минути след полунощ, при завръщане на семейството на Гюлджан към родното Маджари. Внезапно на пътното платно изскочила група от 5-6 безнадзорни коня. 28-годишната жена която била зад волана направила всичко възможно да предотврати сблъсъка. По думите и спряла непосредствено пред хергелето. Животните обаче минали през колата за ужас на пътуващите в нея. В автомобилът били съпруга и свекървата на Гюлджан, както и малката Гизем.

Самите животни пък не са пострадали. Установено е, че всички те са имали собственици от близките села. По неизвестни причини обаче конете скитали по къра в късния час.

Няма алкохол в кръвта на шофьора, случаят се изяснява от полицията.

Г.Христов

Безнадзорни коне създават опасности и по хасковските улици
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини