От х:

Днес в x:

11 °C

Инграт* +16

Не, уважаеми, това не е нова поза, нито нов термин от категорията в порно сайтовете.
Това си е хубава френска дума.
Понеже някои мъже сте станали фини и нежни, тънкообидни души, аз ще ви поднеса нежно в стил “Гурме” мнението си за някои от вас и както “Последно танго в Париж” набързо ще ви намажа с масло дупетата преди да…
Сигурно дотук не ме разбрахте, понеже крехката си младост посветихте на цици, футбол, порно и зазяпване по същите 3 неща.
Но това никак не ви пречи да бъдете компетенти всезнайковци, правещи се на част от вечно неоправдана и неразбрана от жените каста.
Напоследък чух много мъже да се оплакват от СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗБОР на жена. Парадоксално, предвид как крайно безочливо консумирате от присъствието на женски елемент в жалкото си живучкане и дори накрая ревете като бебета, понеже ви е натежал мързеливият задник и сте се изсулили от цицката преди хубаво да се насучете. Много ви е мъчно, че жените били материалистки. Това го чувам все по-често напоследък от най-скъсаните шушляци, дето няма как да знаят какво е такава жена, понеже тя не наобикаля тях, а … мъжете с пари!
Но истината е, че можете да сте обвързани и въпреки това да си заврете всякакви анатомични части във всяка която ви намигне курбанджийската. Нищо, че може да минава през банята 10 пъти по-рядко от приятелката ви.
Може с часове да обсъждате цици в потник, които никога няма да докоснете (освен, ако отстрани на потника няма жълти кръгове), люпейки семки, да коментирате от цветно по-цветно новата колежка, а по това време влюбено момиче да ви пише sms, че й липсвате.
Набиколили сте се с празноглавки, които да дотичват по тъмно зад блока, за да си играете, и после да си дадете половината заплата да се излекувате от това, дето “играта” ви лепна.
После разправяте на вашата девойка, че сте цепили дърва и цепеница ви е халосала топките. Ако ви беше халосала малко по-нагоре, можеше да раздруса шейка в празната ви тиква и да ви дойде ума, че хората трябва да се ценят и уважават. И, ако вие, мили Инграт, сте поредната мъжка ку.ва, подбирайте се по вид, не се съчатевайте с девойки, които освен вкус, нямат и инстинкт за самосъхранение на сърцето...

Какво излиза, уважаеми Инграт? Вие не уважавате човека до себе си и го захвърляте, петните и омаловажавате само заради чифт нови цици, слаби крака или свирка в м/ублоковото пространство.
Умувате нова парола за похотливо сайтче, а после излизате гордо на лов във живия живот в някоя дървена кръчма с народно име и цяла вечер бодете сърца на промоция и зяпате недотам невинни лолитки.
Романтичното за вас се свежда до кратки разходки, но не до близкия магазин, а до по-далечния, понеже там бирата е с няколко стотинки по-надолу, а и в кварталното "стопче" няма толкова каки за заглеждане.
Представата ви за кавалерство пък е да пазарувате от една и съща продавачка, разбира се с ясната идея някой ден да ви върже.
Тъй че не очаквайте умната жена да ви ползва за нещо друго, освен да дои единствения потенциал.
Не ме разбирайте грешно, Инграт. Не защитавам само жените. Най-лошото е, че мърлявостта към жената се демонстрира в целия ви живот.
Повърхностните стремежи белязват приятелствата ви и отношенията с близките.
Защото някой ден момичето, майка ви, детето ви или приятел ще ви звънне, защото има нужда от вашата помощ. А вие няма да вдигнете, понеже в тоя момент "тъпчете" и позвъняването ви хваща в крачка. Виждате ли колко лесно, с елементарно мислене, целият ви свят изпростява?
Разбирате ли уважаеми, че между мъж и човек разликата е голяма?
Понеже второто е това, което ще бъде до теб заради сърцето ти, ще ти помага и ще ти бъде опора без да се пита какво е дал и какво му вземаш, ще тича с отворени ръце към теб без страх, че сърцето му ще бъде разбито. И ще иска да бъде част от твоя свят, заедно с твоите недостатъци.
Това е лоялност. Лоялност, която се намира трудно. Тя държи в здрава халка приятелството, близкия и любимия.
Човещина, интелект и лоялност е необходима, за да се чувстваме свободни в тесните параметри на реалността и да бъдем едно здраво звено, без да нараняваме с безмерната си алчност, хората, които са ни се посветили.
Да, вие заразявате със същата алчност, от която се оплаквате.
И всичко, заради вашите комплекси.
Не се вайкайте, че жена ви само ви дърпа парите, прави някоя друга свирка и не барва нищо вкъщи. Радвайте се, че живеете в страна, в която чалгата, липсата на образование и възпитание, все още бълва прослойка женици, които да искат да бъдат ваши съпруги.
Затова не се изненадвайте , ако имате такава булка. Все пак, нали до тук все това търсихте в жената?

Единственото нещо, което ми дава сили все още да споделям тези впечатления с чувство за хумор е фактът, че не всички мъже са такива.
Да, има готини умни и лоялни момчета. Дано срещаме повече от тях, за да може останалите да ни забавляват, но да не влизат в живота ни.
Все едно тази история не е истинска, като виц на който някои не се смеят.

*Ingrat – фр. – знач. – Неблагодарен – • непризнателен, недоволен, незадоволен, неудовлетворен

Ева Незаединденски

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
С целенасочените си действия ще привлечете интереса на специален за вас човек, провокирайки в него активност. Очертава се романтична връзка за едни, за други ползотворно сътрудничество. На работното място не са изключени изненади, но предвид особеното ви състояние на духа ще се справите с всичко.
24 окт 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Прекрасен ден за обновление от какъвто и да било вид. Опитайте дори да скъсате с някои вредни навици, които са ви неприятни. Вниманието на околните към вас едва ли ще ви смути. Чувството ви за хумор и жизнеността ви правят център на внимание. Може да свършите и малко полезна работа, ако разпределите добре времето си.
24 окт 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се концентрирате върху нещата, с които бихте подобрили живота си. Сред тях са явявания на изпити, образователни и други програми, повишаващи квалификацията ви. Деловите начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите.
24 окт 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Мнозина от вас обмислят нови сфери за действие. Работата в екип ще се стимулира и заедно ще ускорите приключването на печеливш проект. Не забравяйте близките си, зарадвайте ги с жест на внимание. Повече физическа активност ще ви се отрази тонизиращо, не се щадете. Любовни обяснения.
24 окт 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Резултати от работата ще ви удовлетворят, но умората ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. Наред с това ще трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Бъдете търпеливи, запазете добрия тон и всички ще останат доволни. Личен проблем ще ви отведе на друго място и накара да станете дискретни.
24 окт 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Имате всички основания да се надявате, че трудът ви ще бъде оценен и съответно възнаграден. Финансовите придобивки ще ви удовлетворят. Любовни авантюри, но не се увличайте твърде много, ако желаете да продължавате в същия дух. Възможно е неприятен за вас човек остро да ви провокира. Запазете добрия тон.
24 окт 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ако се чувствате уморени и ви липсва активност, не се насилвайте. Ще се заредите с енергия, правейки онова, което ви носи наслада и запълва духовните празноти в душата ви. Пътуванията също биха ви се отразили обновяващо на духа, ако разбира се го желаете. Каквито и възможности да имате си осигурете пълноценна почивка и достатъчно сън.
24 окт 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Удовлетворени сте от делата, с които се занимавате напоследък. Положихте доста усилия, които съвсем естествено биват възнаградени. Сериозни финансови постижения ще повишат самочувствието ви. Можете да си позволите отдавна отлагани покупки. Сега е момента за инициативи от всякакво естество.
24 окт 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С добро настроение и без да изпадате в крайности ще общувате и създавате полезни контакти. Денят е подходящ за пътувания или начало на сериозни промени. За някои те са свързани с професионалната им заетост, смяна на едно работно място с друго, стартиране на голям проект или нова връзка.
24 окт 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Работата ви днес ще бъде свързана с получаване и обмен на информация. Добре ще е ако запазите спокойствие в напрегната ситуация и съвместно с колегите си намерите най-подходящия начин на действие. Печелите време с нещо, което сте свършили преди определения срок. Ваш приятел ще ви помоли за съвет, опитайте се да му бъдете максимално полезни.
24 окт 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят не е подходящ за силни изяви и други активности, а предразполага към размисъл, смирение и блага дума, които биха свършили по-добра работа. Ако сте в позиция на търсещи, това е печелившата формула, но и не само за този случай. Всичко ще си дойде на мястото, стига да вървите напред с разума, да се вслушвате в интуицията си и почитате вярата си.
24 окт 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Настроението ви ще е променливо, но не и разколебани в намеренията си. Взаимоотношенията в семейството ще ви носят повече сигурност, взаимното доверие, доказало се през годините е факт, който не подлежи на съмнение. Постигнали не малко, ще споделяте преживяванията си с близки или приятели вечерта.
24 окт 2019
Последни новини