От х:

Днес в x:

14 °C

Инграт* +16

Не, уважаеми, това не е нова поза, нито нов термин от категорията в порно сайтовете.
Това си е хубава френска дума.
Понеже някои мъже сте станали фини и нежни, тънкообидни души, аз ще ви поднеса нежно в стил “Гурме” мнението си за някои от вас и както “Последно танго в Париж” набързо ще ви намажа с масло дупетата преди да…
Сигурно дотук не ме разбрахте, понеже крехката си младост посветихте на цици, футбол, порно и зазяпване по същите 3 неща.
Но това никак не ви пречи да бъдете компетенти всезнайковци, правещи се на част от вечно неоправдана и неразбрана от жените каста.
Напоследък чух много мъже да се оплакват от СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗБОР на жена. Парадоксално, предвид как крайно безочливо консумирате от присъствието на женски елемент в жалкото си живучкане и дори накрая ревете като бебета, понеже ви е натежал мързеливият задник и сте се изсулили от цицката преди хубаво да се насучете. Много ви е мъчно, че жените били материалистки. Това го чувам все по-често напоследък от най-скъсаните шушляци, дето няма как да знаят какво е такава жена, понеже тя не наобикаля тях, а … мъжете с пари!
Но истината е, че можете да сте обвързани и въпреки това да си заврете всякакви анатомични части във всяка която ви намигне курбанджийската. Нищо, че може да минава през банята 10 пъти по-рядко от приятелката ви.
Може с часове да обсъждате цици в потник, които никога няма да докоснете (освен, ако отстрани на потника няма жълти кръгове), люпейки семки, да коментирате от цветно по-цветно новата колежка, а по това време влюбено момиче да ви пише sms, че й липсвате.
Набиколили сте се с празноглавки, които да дотичват по тъмно зад блока, за да си играете, и после да си дадете половината заплата да се излекувате от това, дето “играта” ви лепна.
После разправяте на вашата девойка, че сте цепили дърва и цепеница ви е халосала топките. Ако ви беше халосала малко по-нагоре, можеше да раздруса шейка в празната ви тиква и да ви дойде ума, че хората трябва да се ценят и уважават. И, ако вие, мили Инграт, сте поредната мъжка ку.ва, подбирайте се по вид, не се съчатевайте с девойки, които освен вкус, нямат и инстинкт за самосъхранение на сърцето...

Какво излиза, уважаеми Инграт? Вие не уважавате човека до себе си и го захвърляте, петните и омаловажавате само заради чифт нови цици, слаби крака или свирка в м/ублоковото пространство.
Умувате нова парола за похотливо сайтче, а после излизате гордо на лов във живия живот в някоя дървена кръчма с народно име и цяла вечер бодете сърца на промоция и зяпате недотам невинни лолитки.
Романтичното за вас се свежда до кратки разходки, но не до близкия магазин, а до по-далечния, понеже там бирата е с няколко стотинки по-надолу, а и в кварталното "стопче" няма толкова каки за заглеждане.
Представата ви за кавалерство пък е да пазарувате от една и съща продавачка, разбира се с ясната идея някой ден да ви върже.
Тъй че не очаквайте умната жена да ви ползва за нещо друго, освен да дои единствения потенциал.
Не ме разбирайте грешно, Инграт. Не защитавам само жените. Най-лошото е, че мърлявостта към жената се демонстрира в целия ви живот.
Повърхностните стремежи белязват приятелствата ви и отношенията с близките.
Защото някой ден момичето, майка ви, детето ви или приятел ще ви звънне, защото има нужда от вашата помощ. А вие няма да вдигнете, понеже в тоя момент "тъпчете" и позвъняването ви хваща в крачка. Виждате ли колко лесно, с елементарно мислене, целият ви свят изпростява?
Разбирате ли уважаеми, че между мъж и човек разликата е голяма?
Понеже второто е това, което ще бъде до теб заради сърцето ти, ще ти помага и ще ти бъде опора без да се пита какво е дал и какво му вземаш, ще тича с отворени ръце към теб без страх, че сърцето му ще бъде разбито. И ще иска да бъде част от твоя свят, заедно с твоите недостатъци.
Това е лоялност. Лоялност, която се намира трудно. Тя държи в здрава халка приятелството, близкия и любимия.
Човещина, интелект и лоялност е необходима, за да се чувстваме свободни в тесните параметри на реалността и да бъдем едно здраво звено, без да нараняваме с безмерната си алчност, хората, които са ни се посветили.
Да, вие заразявате със същата алчност, от която се оплаквате.
И всичко, заради вашите комплекси.
Не се вайкайте, че жена ви само ви дърпа парите, прави някоя друга свирка и не барва нищо вкъщи. Радвайте се, че живеете в страна, в която чалгата, липсата на образование и възпитание, все още бълва прослойка женици, които да искат да бъдат ваши съпруги.
Затова не се изненадвайте , ако имате такава булка. Все пак, нали до тук все това търсихте в жената?

Единственото нещо, което ми дава сили все още да споделям тези впечатления с чувство за хумор е фактът, че не всички мъже са такива.
Да, има готини умни и лоялни момчета. Дано срещаме повече от тях, за да може останалите да ни забавляват, но да не влизат в живота ни.
Все едно тази история не е истинска, като виц на който някои не се смеят.

*Ingrat – фр. – знач. – Неблагодарен – • непризнателен, недоволен, незадоволен, неудовлетворен

Ева Незаединденски

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.05.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Постарайте се да наваксате пропуските в работата си и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават и скоро ще получите интересно предложение. Интересът към вас нараства и гледайте да не го проиграете хазартно. Други ще имат прозрения, които ще ги подтикнат да потърсят човека, с когото са се разделили.
30 май 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Зле понасяте ограниченията във всичките им проявления. Широко скроената ви природа се бунтува и това ви създава проблеми. Заявете претенциите си аргументирано и чак тогава ги отстоявайте. Но бъдете умерени и способни да правите компромиси. Намерете сили да се преборите със собствената си тревога, не я превръщайте в публично достояние.
30 май 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Много от вас ще продължат да се занимават със служебни въпроси, работата изисква да не я отлагате. Наред с това ще помислите за организацията и дисциплинираността на сътрудниците си/ако имате такива/. Не пренебрегвайте здравето си, има какво да направите, за да се поддържате в добра форма.
30 май 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Обърнете внимание на служебен въпрос, който крие зад себе си нечие двусмислено поведение. Предизвикайте откровен разговор и изяснете позициите си. Вие сигурно имате свои планове за вечерта, но е твърде възможно да ги промените, предвид новите обстоятелства. Не се натъжавайте, може би е за добро.
30 май 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Промени и осъществяване на желания, такива са перспективите пред част от вас. Има кой да се погрижи за душевният ви уют, а и не само за него. С нов тласък на енергия и вяра ще се устремите към нови предизвикателства. Това ще ви направи по-щедри към консервативно настроените около вас.
30 май 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Очаква ви спокоен и приятен ден, изпълнен с добро настроение и ведри хора. В подобна атмосфера едва ли ще ви е трудно да си отпочинете и да се заредите с нови сили. Направете нещо лично за себе си, това ще ви подейства доста освежително.
30 май 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.
30 май 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не си създавайте излишни проблеми, поддавайки се на емоциите и желанието си да напътствате всеки за всичко. Повишената ви чувствителност се отразява на работата, взаимоотношенията и живота ви. Гледайте по-ведро на случващото се, осигурете си спокойствие и занимания, които ви носят удоволствие.
30 май 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.
30 май 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Решавайки последователно въпросите от ежедневието, ще спестите главоболия и противоречия с партньори и близки хора. Станете по-търпеливи в общуването си и по-малко да се стремете към показност в опита, информираността и значимостта си. В служебните си дела ще постигнете съгласие по спорен въпрос, отново, ако намерите верния тон.
30 май 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
30 май 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това
30 май 2020
Последни новини