От х:

Днес в x:

15 °C

Инграт* +16

Не, уважаеми, това не е нова поза, нито нов термин от категорията в порно сайтовете.
Това си е хубава френска дума.
Понеже някои мъже сте станали фини и нежни, тънкообидни души, аз ще ви поднеса нежно в стил “Гурме” мнението си за някои от вас и както “Последно танго в Париж” набързо ще ви намажа с масло дупетата преди да…
Сигурно дотук не ме разбрахте, понеже крехката си младост посветихте на цици, футбол, порно и зазяпване по същите 3 неща.
Но това никак не ви пречи да бъдете компетенти всезнайковци, правещи се на част от вечно неоправдана и неразбрана от жените каста.
Напоследък чух много мъже да се оплакват от СОБСТВЕНИЯ СИ ИЗБОР на жена. Парадоксално, предвид как крайно безочливо консумирате от присъствието на женски елемент в жалкото си живучкане и дори накрая ревете като бебета, понеже ви е натежал мързеливият задник и сте се изсулили от цицката преди хубаво да се насучете. Много ви е мъчно, че жените били материалистки. Това го чувам все по-често напоследък от най-скъсаните шушляци, дето няма как да знаят какво е такава жена, понеже тя не наобикаля тях, а … мъжете с пари!
Но истината е, че можете да сте обвързани и въпреки това да си заврете всякакви анатомични части във всяка която ви намигне курбанджийската. Нищо, че може да минава през банята 10 пъти по-рядко от приятелката ви.
Може с часове да обсъждате цици в потник, които никога няма да докоснете (освен, ако отстрани на потника няма жълти кръгове), люпейки семки, да коментирате от цветно по-цветно новата колежка, а по това време влюбено момиче да ви пише sms, че й липсвате.
Набиколили сте се с празноглавки, които да дотичват по тъмно зад блока, за да си играете, и после да си дадете половината заплата да се излекувате от това, дето “играта” ви лепна.
После разправяте на вашата девойка, че сте цепили дърва и цепеница ви е халосала топките. Ако ви беше халосала малко по-нагоре, можеше да раздруса шейка в празната ви тиква и да ви дойде ума, че хората трябва да се ценят и уважават. И, ако вие, мили Инграт, сте поредната мъжка ку.ва, подбирайте се по вид, не се съчатевайте с девойки, които освен вкус, нямат и инстинкт за самосъхранение на сърцето...

Какво излиза, уважаеми Инграт? Вие не уважавате човека до себе си и го захвърляте, петните и омаловажавате само заради чифт нови цици, слаби крака или свирка в м/ублоковото пространство.
Умувате нова парола за похотливо сайтче, а после излизате гордо на лов във живия живот в някоя дървена кръчма с народно име и цяла вечер бодете сърца на промоция и зяпате недотам невинни лолитки.
Романтичното за вас се свежда до кратки разходки, но не до близкия магазин, а до по-далечния, понеже там бирата е с няколко стотинки по-надолу, а и в кварталното "стопче" няма толкова каки за заглеждане.
Представата ви за кавалерство пък е да пазарувате от една и съща продавачка, разбира се с ясната идея някой ден да ви върже.
Тъй че не очаквайте умната жена да ви ползва за нещо друго, освен да дои единствения потенциал.
Не ме разбирайте грешно, Инграт. Не защитавам само жените. Най-лошото е, че мърлявостта към жената се демонстрира в целия ви живот.
Повърхностните стремежи белязват приятелствата ви и отношенията с близките.
Защото някой ден момичето, майка ви, детето ви или приятел ще ви звънне, защото има нужда от вашата помощ. А вие няма да вдигнете, понеже в тоя момент "тъпчете" и позвъняването ви хваща в крачка. Виждате ли колко лесно, с елементарно мислене, целият ви свят изпростява?
Разбирате ли уважаеми, че между мъж и човек разликата е голяма?
Понеже второто е това, което ще бъде до теб заради сърцето ти, ще ти помага и ще ти бъде опора без да се пита какво е дал и какво му вземаш, ще тича с отворени ръце към теб без страх, че сърцето му ще бъде разбито. И ще иска да бъде част от твоя свят, заедно с твоите недостатъци.
Това е лоялност. Лоялност, която се намира трудно. Тя държи в здрава халка приятелството, близкия и любимия.
Човещина, интелект и лоялност е необходима, за да се чувстваме свободни в тесните параметри на реалността и да бъдем едно здраво звено, без да нараняваме с безмерната си алчност, хората, които са ни се посветили.
Да, вие заразявате със същата алчност, от която се оплаквате.
И всичко, заради вашите комплекси.
Не се вайкайте, че жена ви само ви дърпа парите, прави някоя друга свирка и не барва нищо вкъщи. Радвайте се, че живеете в страна, в която чалгата, липсата на образование и възпитание, все още бълва прослойка женици, които да искат да бъдат ваши съпруги.
Затова не се изненадвайте , ако имате такава булка. Все пак, нали до тук все това търсихте в жената?

Единственото нещо, което ми дава сили все още да споделям тези впечатления с чувство за хумор е фактът, че не всички мъже са такива.
Да, има готини умни и лоялни момчета. Дано срещаме повече от тях, за да може останалите да ни забавляват, но да не влизат в живота ни.
Все едно тази история не е истинска, като виц на който някои не се смеят.

*Ingrat – фр. – знач. – Неблагодарен – • непризнателен, недоволен, незадоволен, неудовлетворен

Ева Незаединденски

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Ще търсите подкрепата и на други хора, с които да работите за подобряване на настоящето. С решенията си днес ще влияете върху бъдещето, своето и на другите.
28 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Предпочитанията ще ви отведат навън сред природата, със семейството или приятелите. Където и да сте, ще се чувствате добре, удовлетворявайки страстта си към приключения. Не унивайте, дори и да не сте сред инициаторите, това е начин да се разтоварите от стреса. Среща с човек, който не спира да ви вълнува.
28 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Постарайте се да свършите работата, която сте планирали за днес, за да не останете недоволни от себе си по странични причини. Печелите доверието на човек, който е имал съмнения към вас. Направете всичко възможно, за да не го разочаровате отново.
28 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Поставяте си различни задачи за днешния ден, но има вероятност голяма част от плановете ви да не се осъществят точно според замисъла ви. Въпреки това бъдете сигурни, че ще останете доволни от нещата, които ще свършите днес. На някои от вас предстои интересно запознанство, което може да даде началото на нещо многоочаквано за вас.
28 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Шансът днес ще дойде от съвсем неочаквана за вас посока. Бъдете готови да действате бързо и точно. Приятели са ви подготвили желана изненада.
28 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Няма да се чувствате в добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Помислете за активна почивка - разходки или спорт. Оставането в къщи не е добър избор - имате нужда от движение. Радостни ще останете от новините, които пътуват към дома ви. Приятелите очакват от вас повече внимание.
28 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се отнесете отговорно към започната вече задача, чиито срок е днес. Няма да ви остане много лично време, за съжаление на други, които търсят компанията ви. Новите ангажименти ще изискват от вас повече съсредоточеност и енергия, за това отделете време за отдих. Без усилия ще решите финансов проблем.
28 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви ще е спорен и с по-малко усилия ще постигате повече. Намеренията ви ще срещнат разбиране, което ще се отрази благоприятно на реализацията им. По-спокойни ще се погрижите за идващите дни, така, че да зарадвате близките си. Търсете компанията на онези, сред които се чувствате добре.
28 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
От днес за вас започва период на стабилизация. Чувствате в себе си достатъчно сила и ентусиазъм да се справите с предизвикателствата на вашата дейност. Не след дълго очаквайте финансов еквивалент на успехите си и не забравяйте хората, които са ви подкрепяли. Изграждане на здрава и дълготрайна връзка, но не непременно интимна.
28 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Не се предвиждат изненади в рутинната ви работа. Погрижете се за гардероба си и зарадвайте някой с вече ненужни за вас аксесоари. Очаква ви приятна вечер с близък на сърцето ви човек.
28 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Ще отделите голяма част от времето си на личните си дела и ще оползотворите по най-добрия начин даденостите. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно предстоящото.
28 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще бъде един приятен ден за представителите на знака. Ще останете доволни от начина, по който околните се отнасят към работата ви. Получавате примамливо предложение, което ще ви накара да се заинтересувате по редица нови въпроси. Привлечени сте от личност от другия пол, може да се получи нещо вълнуващо.
28 сеп 2020
Последни новини