От х:

Днес в x:

Устата и Долорес Естрада - La Cubanita (видео)

Устата подкара буйните кубински ритми в най-новото си парче “La Cubanita” в дует с красивата кубинска певица Долорес Естрада. Наскоро на парти в едноименния клуб в София новото видео “La Cubanita”, заснето със специалната подкрепа на кубинския клуб.

 

В края на ноември Устата и Долорес в компанията на цяла дузина статисти, преобразени като кубински танцьори и улични музиканти, заснеха екзотичната лента в духа на слънчева Куба. Въпреки мрачното време и минусови температури на снимачната площадка, топ режисьорът Людмил Иларионов – Люси, ни поднася истинска палитра от ярки цветове, подсилени с горещи ритми, които те карат да поискаш да затанцуваш на мига. Между графити и плакати с образа на Че Гевара се придвижва грамаден американски кадилак, улични минувачи се впускат в танци под звуците на завладяваща салса, носи се аромат на пури... Вечерта се пренасяме в задимен бар в Стара Хавана и се оставяме на омайния глас на знойна певица. Това са само части от сюжета на видеото “La Cubanita”, което ще ви отнесе към неповторимия дух на Острова на Свободата, ще усетите вибрациите му и ще пожелаете никога да не си тръгвате. Сред армията от екзотични красавици в лентата участват топ моделите Гергана Аролска, Аделина Миланова, Франсис, Лиз Мария и дъщерята на самата Долорес – Дарлинг. Със специално участие се разписват и латино танцьорите Славея и Коста. Салса изпълнителят стана известен на широката публика с участието си през 2009 година в танцовото реалити “Vip Dance”, където води отбор с Николета Лозанова.

Милионерът” Тодор Славков, “Мисис България Свят 2010” – Галена Димова с малката си дъщеричка, бизнесменът Христо Сираков, светският олигарх и лорд Евгени Минчев ъф Итън, мениджърката на модна къща “Агресия Груп” Мая Асенова, Живко Колев - бизнес мениджър на "Нестле Айс Крийм България" и др. Специални гости на събитието бяха представители на посолствата на Куба, Испания и Венецуела у нас.

 

Живота е Кубав с “La Cubanita”!

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини