От х:

Днес в x:

Слави Tрифонов напуска bTV?

Слави Трифонов бе отрязан за „България търси талант", въпреки че се очакваше именно Дългия да наследи продуцентското място на Магърдич Халваджиян. След като арменецът беше изхвърлен от медиата след бурен скандал през пролетта, упорито се говореше, че Дългия ще прави шоуто.

Слави се надяваше да вкара още едно предаване в портфолиото си, но остана с пръст в уста. Третият сезон на „България търси талант" ще се прави от „bTV Студиос", научи „Всеки ден".

Същата компания взе лиценза на „Господарите" от Халваджиян. Тя прави и сериалите „Домашен арест" и „Къде е Маги?".

След скандала с Магърдич, Слави успя да вкара протежето си Краси Радков в журито на „Талантите" на мястото на арменеца. Това беше разчетено като знак, че поема шоуто. Но се оказа само напразна надежда за Дългия.

Междувременно под въпрос остава вторият сезон на шоуто „Гласът на България", за което Слави похарчи купища пари. Той направи прослушвания в цяла България през лятото. Предаването обаче все още не е тръгнало, не се знае кога и дали въобще ще види бял свят. За него вече дори не се говори в ефира на частния канал.

Това е поредният шамар, който bTV удря на Трифонов. Телевизията предпочете новогодишната й програма да се прави от бившите му колеги Любо Нейков и Евтим Милошев. Наскоро се разбра, че Слави се кани да скъса завинаги отношенията си с частната медиа.

Говори се, че той обмисля да спре дори „Шоуто на Слави". Трифонов вече е имал официална среща с целия си екип, за да им съобщи намеренията си. На нея е казал, че медиата спъва плановете му, не му позволява да се развива и е време всички да търсят друга работа.

Шоуменът се оплаква, че е останал без пари. Усилено търси спонсори, но почти няма бизнесмен, съгласен да застане зад плановете му.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини