От х:

Днес в x:

И Кунева прави референдум за Белене

Иван Стамболов (вляво) и Диян Бояджиев

Партията на Миглена Кунева „България на гражданите“ ще проведе своеобразен електронен референдум за АЕЦ „Белене“. Това съобщи днес в Хасково Иван Стамболов, член на националния съвет на партията. Той пристигна в областния град, за да обяви официалното утвърждаване на Диян Бояджиев за областен координатор. Това е станало вчера на редовно заседание на националния съвет. Освен Бояджиев, за областни координатори са били одобрени шефове за още 12 региона. За общински шеф пък е бил утвърден д-р Румен Христов, хирург в онкоболницата в Хасково.

„ГЕРБ и БСП превърнаха първия национален референдум в най-новата ни история в партиен. Те искат да използват липсата на информация за проекта „Белене“ за своите партийни цели“, смятат хората на Кунева.

Неофициалното допитване до хората ще бъде само в електронен вариант и ще съдържа 5 основни въпроса. Съдържанието им ще стане известно по-късно днес.

Партията на Миглена Кунева усилено се стяга за изборите догодина, стана ясно на днешната пресконференция. До месец структурирането на местните организации трябва да е завършено, смята Иван Стамболов. В хасковска област, за която отговаря той, вече има кандидатури за всичките 11 общини. Според Диян Бояджиев всички те са с висше образование, доказани специалисти в своите области и никой от тях досега не е заемал партиен пост.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини