От х:

Днес в x:

НЛО прелита над бременна жена? (Снимка)

Две сестри се взират към вечността и отвъд нея за доказателства, след като забелязали, по думите им, жужаща светлина във форма на НЛО.

Маги  Уолдрън се разтревожила, след като мистериозният образ се появил на снимка на бременната й сестра Лорна Ханмър.

Въображението на двете сестри се развихрило и те опитали да разберат какво точно е кръжало над главата на Лорна на снимката.

Маги споделя: „ Много е странно. Качих във фейсбук снимката и огромен брой хора написаха, че прилича на люлеещите се бебета-играчки.

„Някои хора казаха, че изглежда като дявол. Други го оприличиха на бебе с крила”

„Определено има крака, рамена и глава. Не знам дали бих повярвал в извънземни, но определено вярвам в неща като  ангели и ангели-пазители .”

Маги, 31г., от Кастлереа (Ирландия), е направила няколко снимки по време на престоя си при нейната сестра в Манчестър, но мистериозният образ не е на нито една от фотографиите. Тя казва: „Проверих всички снимки, които заснех, и на нито една го няма.”

Дори експертите били объркани и изненадани от снимката.

Маги добавя: „Имам приятелка, която е фотограф и тя не е виждала нищо подобно досега, което да е толкова ясно и отчетливо.”

Лорна, която даде живот на детето си Ейми Луис тази седмица, също е втрещена.

Професионален фотограф обаче смята, че снимката има логично обяснение. Ноан Диксън заявява: „Мисля, че обективът е хванал силния блясък на светлината и така се е създало това неясно бяло очертание“.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини