От х:

Днес в x:

Труп падна от небето в луксозно предградие

Труп на  мъж паднал от небето на паркинг в луксозното лондонско предградие Мортлейк. Според полицията мъжът бил на възраст около 30 години и най-вероятно е бил гратисчия, качил се незабелязано в самолет, пътуващ от Южна Африка. Според експерти той бил мъртъв още преди да падне на земята, тъй като главата му е била обезобразена и цялата в кръв, а тялото вкочанено.

Трупът паднал на "Портман Авеню", което се намира само на десетина мили от летище Хийтроу. Никой не е видял това, тъй като това най-вероятно е станало ‘малко преди изгрев слънце.

Авиационният инженер Ричард Тейлър коментира за в. "Дейли мейл", че пътникът без билет е бил обречен, тъй като той най-вероятно се е опитал да се скрие в сектора, където се прибират колесниците на самолета. Там температура достига до - 40° и освен това при прибирането на  колесника той най-вероятно е бил премазан, за което загатват раните по главата. След това при подготовката за приземяване на самолета и отваряне на колесника на височина 1000 метра трупът на жертвата е изпаднал.

Източник: pressadaily.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини