От х:

Днес в x:

Пак курбан след катастрофа на разклона за Крепост

7 курбана за 6 деца, загинала на разклона за Крепост направиха през април жители на селото. Катастрофите обаче не престават

53-годишен велосипедист ще трябва да прави курбан за късмет, след като се отърва със сравнително леки наранявания от сблъсък с димитровградско Ауди на разклона за село Крепост.

 В 9 вечерта в събота, мъжът от селото е бил пометен от автомобила на главния път, след като пренебрегнал знак „стоп“ и отнел предимството на колата. За щастие велосипедиста получил само контузни и охлузни рани и без опасност за живота е настанен в димитровградската болница „Света Екатерина“. 

Мъжът навлязъл на главния път в тъмната част от денонощието без да спре, въпреки знака, и дори без да се огледа. Заради което не е бил забелязан от 25-годишния водач на Аудито, който го ударил странично. 

Поредната катастрофа на зловещия разклон е една от малкото, които не завършват трагично или с тежки наранявания. В края на април, хората от Крепост направиха 7 курбана за жертвите на разклона и се помолиха в църква, да няма повече бели. Явно съселянинът им е отсъствал от молитвата.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини