От х:

Днес в x:

Кунева прави структури в региона

Иван Стамболов (вляво) и Диян Бояджиев

Структури на новата партия на Меглена Кунева „България на гражданите“ предстои да се създадат и в останалите 10 общини на областта, след първата в Хасково. Това съобщиха днес от така наречената „опорна група“ в областния град. Представител на партията в хасковско е Диян Бояджиев, шеф на радио „Метроном“. В града бе и и заместникът на Кунева – Иван Стамболов.

„България на гражданите“ си е поставила амбициозната цел до 15 септември да има свои организации във всички общини на страната, а след това да създаде структури и в отделните населени места.

Покачване на одобрението за новата партия с един пункт през юни отчете замшефът й Иван Стамболов. Той уточни, че проучването е преди 1 юли, когато официално бе създадена партията, затова с интерес ще очаква резултатите за юли.

Има забележим интерес към новата партия на местно ниво, отчете пък шефът й в областта Диян Бояджиев. Той допълни, че очакват хора от интелигенцията, от дребния и среден бизнес. „Предпочитаме хора без политическа биография“, допълни той.

В областното ръководство на „България за гражданите“ освен Бояджиев влизат още Тихомир Георгиев, геодезист, Христо Милев – предприемач в земеделието, Веселина Вълчанова, д-р Румен Христов.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини