От х:

Днес в x:

Стилисти: Изберете кок, за да сте модерни на плажа

Изберете кок, ако искате да сте модерни на плажа, съветват коафьорите това лято. Според стилистката Даниела Тенчева-Георгиева вдигнатата и прибрана коса придава елегантност и женственост. Повечето от неините клиентки залагат на кока, които гарантира ослепителна визия за седмица-идеална плажна прическа, защото голяма част от косата е скрита и не е изложена на прякото влияние на слънцето. Изборът е изключително разнообразен - високо горе на главата, ниско долу на тила, кокове с преплетени или усукани кичури. За почитателките на по – небрежна визия стилистите препоръчват рошав кок - косата се вдига на висок кок или с помощта на шнола се прикрепя към тила.

За плажа косата може да се сплете на странична плитка, плитка на гърба или на рибена кост. Най-лесната и бърза морска прическа е конската опашка. Косата се вдига на висока опашка горе на главата или да я вържете ниско долу на тила. Всичко, което е необходимо е само един ластик.

Когато добавите цвете в косите или някакъв ефектен аксесоар, лесно ще си направите практична прическа и ще бъдете ослепителни на плажа, допълват коафьорите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини