От х:

Днес в x:

Да откажеш на Кристина Агилера (видео)

Преродената и освободена Кристина Агилера има концерти и забавни случки в живота си сега. Концертът и в iHeartRadio Theater в Лос Анжелис можете да гледате по-долу. Водеото съдържа интро - 02:40, Genie in a Bottle - 03:28, Beautiful - 08:17, интервю - 12:54 и Fighter - 36:01 

А една от забавните случки на Кристина е с продължение тези дни.

В джаз бар в Ню Орлиънс Агилера опитала да се присъедини към групата на сцената. Лидерът я попитал да танцува за тях ли иска. Тя обяснила, че иска да пее, обаче получила отказ, никой не и дал микрофон. Това се случило на 8 ноември в Cafe Negril на улица Frenchmen, където тя се забавлявала ден преди концерта си. Кристина била разпозната от публиката, куриозният момент е заснет от изненаданите посетители. Самата Агилера също разказва случката от друга сцена и в друго облекло (видеото най-долу). В джаз клуба тя е с широка тениска и бейзболна шапка, сцената е малка, заведението - тъмно, пълно и шумно и това донякъде обяснява как може Кристина да не е била разпозната от лидера на групата .

Сега поп звездата публично покани лидера на групата от Ню Орлиънс Клод Брайънт да пее с нея по време на един от предстоящите ѝ концерти в Лас Вегас. Кристина Агилера отправи поканата от шоуто на Анди Коен. 

Брайънт научил за телевизионната покана на Агилера да се присъедини към нея в Лас Вегас в събота (2 февруари) вечер, когато приятел му изпратил линк към клипа от шоуто на Коен.

Казах, „О, Боже, не мога да повярвам, че сме се върнали в новините.“ - смее се той. "Ще се радваме да отидем, но още не сме чували от никого."

Този човек изглежда много обича да отказва на Кристина Агилера и го прави при всяка възможност. Все пак групата той и групата The AllStars изглежда са приели предложението.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини