От х:

Днес в x:

Освободената Кристина Агилера (видео)

Кристина Агилера е неузнаваема. На 16 юни ще излезе първият и албум от 6 години. Предварителните продажби вече започнаха, а различни издания нищят кариерата на "Гласът". Впрочем тя взе че напусна и музикалното шоу "The Voice", където беше треньор шест сезона от 2011 год. насам, като каза, че се чувства задушена, няма да се върне, то не е за музика и изсмуква енергията. 

Предстоящият албум се казва "Liberation", а сега се появи искрена и лична изповед на певицата, в която тя описва освобождаването си, със заглавие "Where’s Maria?" - Къде е Мария. Пълното име на поп иконата е Кристина Мария Агилера. В естетски заснетото и интимно (не в сексуалния контекст на думата) звучащо откровение тя разказва как винаги е носела маска, винаги е трябвало да изглежда перфектна, винаги е била в един или друг образ. Разглеждайки детския си дневник, си дава сметка колко е далеч от онова момиче и неговата искреност.

Не зная защо си причняваме болка, за да получим одобрението на другите, казва Кристина Агилера. Съжалявам, че подтисках себе си, съжалявам, че приемах красота, която прикрива същността ми..., казва тя, откривайки силата и вдъхновението си в дневника на малката Мария, момичето, което някога е била.

По-нататък казва, че е загубила личността си в опитите на прикрие несъвършенствата си. Сега иска да бъде свободна. Иска да има своя характер, да изразява своите чувства, да изразява своята сексуалност, да има своите недостатъци.

Честно казано, откак бе тийн звезда на Disney, никой не е дръзвал да ѝ търси недостатъци. През годините след това тя неуморно сменяше имидж след имидж, и всичките кой от кой по-уау. Гласът ѝ ставаше все по-богат и с възможности, сценичните ѝ появи - все по-стилни и атрактивни. Досега. Приемете спокойно освободената Кристина Агилера в клипа на новата ѝ песен “Accelerate” с Ty Dolla $ign и 2 Chainz от предстоящия албум (второто видео). Както ще се убедите, в него тя изразява сексуалността си доста буквално, неуморно във всеки един кадър, и артистично несъвършено.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини