От х:

Днес в x:

С грандиозен концерт „Тангра“ празнува 35-годишнина в „Заря“

Изображение 1 от 6

    Балет „Тангра“ ще отпразнува 35-тата си годишнина с грандиозен двучасов концерт в читалище „Заря“ в Хасково. От ръководството на формацията обещават разкошен спектакъл за публиката. Начален час на шоуто е 18:30 часа утре. Входът е свободен.

    Поканени са балетни педагози и преподаватели – проф. Петър Луканов, проф. Лиляна Драгулева. Проф. Хикмет Мехмедов, доц. Таня Соколова, преподавателят на Нов български университет Росен Михайлов. Покани са изпратени и на представителите на местната власт – кмета Добри Беливанов и двамата му заместници – Милена Трендафилова и Евгени Консулов, началникът на спортния отдел в администрацията Деян Александров, директорът на хуманитарната дирекция Златка Караджова, представителят за Хасковска област от МФВС Янко Георгиев и председателят на Българска спортна танцова федерация Юлия Попова и други.

    Днес от 14 часа и утре от 12 часа балет „Тангра“ с дългогодишен ръководител Дорина Инджова ще проведе технически репетиции преди големия концерт. Събитието ще започне с изява на най-малките балерини, които ще танцуват на музика на Болеро. В програмата са предвидени различни стилове – джаз, модерн, класически балет, танцово шоу и други.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини