От х:

Днес в x:

ГЕРБ-Димитровград регистрира кандидат-кмет и пълна листа за общински съветници

    Пълна листа от 33-ма кандидати за общински съветници регистрира тази сутрин в Общинската избирателна комисия ГЕРБ-Димитровград. Водач на листата е Иво Димов, който е и кандидат за кмет на партията. Втори в листата е д-р Вълчо Митрушев, а третото място е за Кирчо Кирев. На четвърто място заема агробизнесменът Митю Вълчев. 

    Документи бяха подадени и за 23-ма кандидат-кметове в малките населени места.От ГЕРБ залагат на между 10 и 15 съветника в бъдещия местен парламент на Димитровград. Минимума е 11 съветнически места, които бяха постигнати предния мандат.Стремежът е максимална изборна победа. От ГЕРБ призоваха тези избори да бъдат преди всичко сблъсък на идеи и да няма "оплюване" на участници в кампанията.

    Започваме подготовка за предизборна кампания, обяви общинският лидер на партията Иво Димов. По думите му, акцент в нея ще бъде позитивното и добро отношение. Ще се заложи на срещите с хората, на постигнатото в предния мандат и на предстоящите проекти в новия програмен период. "Ако хората ни гласуват доверие, започваме работа още от първия ден на новия мандат", категоричен бе Димов.

    Депутатът Делян Добрев също присъства на регистрацията на ГЕРБ в Общинската избирателна комисия. Той подчерта, че през последните години Димитровград е показал, че макар и малък град, може да се развива не по-зле от големи градове като Стара Загора, Пловдив или Бургас. Припомни за върнатите кредити по време на мандата на Иво Димов и за усвоените по проекти средства от Европейския съюз.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини