От х:

Днес в x:

Бандит уби, смля на кайма и изяде предател

Сръбски бандит уби предател, смля го в месомелачка и го изяде заедно с останалите си подчинени. Лука Бойович е един от представителите на Земунския клон.Заподозрян е в убийството на сръбския премиер Зоран Джинджич.

Той се укрива в Испания. Полицията в Мадрид повдигна  обвинение срещу него за организиране на престъпна група от Сърбия, пише блиц.

Всички са заподозрени и в жестоко убийство, последвано от канибализъм. Тяхната жертва е 37-годишният Милан Юришич.  убит по особено жесток начин, удрян е с чук по главата и цялото тяло.

По данни на полицията в Испания след убийството  Лука Бойович заставил подчинените си да разчленят трупа и да прекарат останките през месомелачка. След това заповядал на бандитите да изядат каймата.

Лука Бойович е арестуван през февруари 2012 г. във Валенсия. В квартирата му са намерени улики, потвърждаващи съпричастността му към убийството на Милан Юришич. След разпити Бойович е признал и къде са били изхвърлени костите. В момента Лука Бойович очаква да бъде екстрадиран в Сърбия.

www.snews.bg

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини