От х:

Днес в x:

15-годишен, изнасилил момче, с условна. Влак помете 30-годишен на прелез. Преглед на регионалния печат

15-годишен, изнасилил момче, с условна, пише в заглавие над главата „Новинар юг”. Тийнейджърът от кв. „Вулкан” в Димитровград Стефан Г. бе осъден в закрито съдебно заседание на 24 месеца условно. Жертвата му е 11-годишно момче, а случаят е от октомври 2010 г.

Влак уби разносвач на хляб в Харманли, друг акцент над главата на вестника. Инцидентът стана вчера в 1.15 часа на затворения прелез до градската градина.

Колония от профимайки в Динево, водещо заглавие на 1-ва. След като в края на 2010-а първа се престраши Христина Стоянова, още 4 жени от селото си взели дете от дом „Надежда”.

Новото и старото мнозинство „за” 4 млн, водещо на втора страница. Без нито един глас против вчера бе прието решението да се кандидатства по 4 програми за европейско финансиране. Най-големият обект е пътят през Кенана.

„Димитровград” ще е в челото следващия сезон, твърди в интервю за вестника главният мениджър на отбора Митко Добрев. На 7 страница.

Театрален маратон в Хасково до понеделник, акцент от 12 страница. Заради кризата входът ще е двайсетачка, допълва изданието.

Двама ухапани от змии в хирургия, водещо заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Момиченце от Симеоновград и тийнейджърка от Хасково били пациентите на отделението след ухапване от змии. Кенана е пълен с влечуги, предупреждава изданието.

Таня Стойнова: Няма да напускам ОбС, друг акцент от 1-ва. След вчерашното, трето поред, отсъствие от сесия на зам.-шефката на ОбС, тръгнали слухове, че тя подава оставка. Пред вестника Стойнова отрича това да е вярно.

Реконструират пътя до ханче „Клокотница” с европейски пари, водещо на 2-ра. Темата е вчерашната сесия на ОбС.

Влак помете 30-годишен, акцент от 3-та. За инцидента в Харманли миналата нощ.

Тополовград прави трети опит да скъса с Хасково, темата на 4 страница. Стартирала е подписка с искане общината да мине към Ямбол.

Българският бокс иска да се развива, оставим ли го, ще умре, казва в интервю на 5 страница кандидатът за шеф на федерацията по бокс Светослав Стойчев.

„Нашенци” в Димитровград, Хасково чака, акцент от 8 страница. Става дума за изложбата от портрети на Златко Латев, която бе открита вчера в Димитровград.

Нищо интересно на спортните страници.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини